Mi a véleményetek az Ipodokról? Megéri szerintetek megvásárolni egy ilyen készüléket?
Figyelt kérdés
Van benne Wifi, állítólag jó a hangja. Leher rajta játszani, filmet nézni, meg a programokért se "muszáj" rá fizetni. Sok ismerősömnek van, nem akarok őket utánozni, csak megtetszett, aztán gondolkozok rajta. Kb. mennyibe fáj egy új? Nem értek az ilyen dolgokhoz.2011. nov. 29. 20:32
1/5 anonim válasza:
A google a barátod. 4G 8gb-os 60 körül kezdődik és megy felfelé. Tulajdonképpen egy telefon amivel nemlehet telefonálni:), inkább iphone akkor már. És igen vannak ingyenes programok/játékok de a jobban fizetősek. De mint mindent eztis fel lehet törni.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is a feltörésre gondoltam. Így is elég drága, nem gazdagítanám még pluszba a rohadt zsidókat.
2011. dec. 1. 15:13
3/5 anonim válasza:
Sztem ne legyél mérges rájuk, mert am olcsó, csak azért drága Magyarországon mert vámot kell fizetni, enyémet is külföldről hozták (apple store). Am meg ~45.000e Ft.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem 10 ezer felett sok. egyébként is lett egy jobbam.
2012. febr. 2. 22:11
5/5 A kérdező kommentje:
ja és applefuckernek hívják.
2012. febr. 2. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!