Xbox 360, mit érdemes róla tudni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xbox-ot és nem kívánom támogatni a játékfejlesztőket. Másolt játékokkal szeretnék játszatni, azok közül is az újabbakkal. pl. gears of war 3, MW 3 stb. A hardveraprón nézelődök, de nem tudom melyik lenne a tuti választás. segítetek?2012. júl. 17. 01:20
11/16 A kérdező kommentje:
[link] Ez pl. egy jó ajánlat? mi az a dashboard? A 203w tápegység tudtommal a 2005-os xenon táp. Ez miben korlátoz engem, mik a hátrányok?
2012. júl. 17. 22:04
12/16 anonim válasza:
A Dashboard az Xbox menüje ezek szerint neki ez a fajta van nem Tom meik de ha beraksz egy új gamet akkor rárakja az újjat vagy le szeded pendrivera de ám meg az enyém is volt 3ledes vagy 5-6szor nem volt javítva és mostmár 4hűtő van benne de ha gondolod elbírom neked intézni ezeket mert én is kaptam hozzá 3hűtőt meg egy memória kártyát meg egy Joy és ugyan annyiért :)
13/16 anonim válasza:
A boxot Fat és 5éves jólbírja a kicsike :)))
15/16 A kérdező kommentje:
szeptember elején szeretném megvenni a gépet, ha az elvárásaimnak megfelelő (vigye a legújabb másolt játékokat is gond nélkül) és még akkor aktuális lesz az ajánlat, akkor beszélhetünk róla.
2012. júl. 18. 13:04
16/16 A kérdező kommentje:
Valaki meg tudná mondani nekem, h mi pontosan az RGH? Nem kell ahhoz már külön flash?
2012. aug. 13. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!