Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360, mit érdemes róla tudni?

Xbox 360, mit érdemes róla tudni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy xbox-ot és nem kívánom támogatni a játékfejlesztőket. Másolt játékokkal szeretnék játszatni, azok közül is az újabbakkal. pl. gears of war 3, MW 3 stb. A hardveraprón nézelődök, de nem tudom melyik lenne a tuti választás. segítetek?

2012. júl. 17. 01:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy másolt játékokat játszhass rajta ahhoz ki kell flashelni ami azzal jár hogy online-os multiplayer játékoknál bannolni fognak xbox live-ról,azaz nem tudsz másokkal online-on keresztül játszani
2012. júl. 17. 01:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne nagyon aggódj az xbox live miatt úgy szar ahogy van fizetni kell érte hacsak nem ugy veszed hogy van hozzá xbox live gold vagy valami. Annyit kell tudni hogy, vedd meg flashelten valahonnan a legujabb flashel nemtudom melyik a legujabb, aztán meg letöltöd a játékokat kiirod cd re vagy dvd re aztán mehet a játék ! Jah és ha netesen akarsz játszani akkor ajánlom a PS3 at mivel azon ingyenes a net, bár igaz meg kell hogy vedd a játékokat.
2012. júl. 17. 02:10
 3/16 anonim válasza:
Vedd meg tőlem a gow3-mást meg flasheld úgy hogy ne bírják kiszúrni neten csak az egy tizzessel drágább tehát olyan 20000 de mondom vedd meg a Gowot de boxot is tudok adni meg egy 30021gamerscoros profílt 9hónap golddal :)
2012. júl. 17. 02:36
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, azt hittem, hogy majd jól neki áll majd osztani a társaság, hogy miért kérdezek ilyeneket. Az online live játék nem is érdekel engem. A flash-et már tudom mit jelent, de mi az a JTag? Min változtat az, hogy az egyik gép hdd-je 20GB a másiké pedig 250GB?
2012. júl. 17. 07:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Flashből LT 3.0 kell a legújabb játékokhoz.

Én nem tudom mi az a Jtag, de van még RGH is. Az RGH az, amikor letöltöd a játékot, és a HDD-re rakod rá.

2012. júl. 17. 08:16
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 17. 08:27
 7/16 A kérdező kommentje:
mi az hogy 3 ledes?
2012. júl. 17. 14:47
 8/16 anonim válasza:

Szia!

A 3 led egy hibaüzent. Az xbox bekapcsoló gombja körül 4db zölden világitó led alkot egy zöld kört. Ilyenkor az xbox tökéletes. Ha 1 led világit pirosan az az 1 ledes hiba és így tovább. Ezek a hibák egyszerüen orvosolhatók az xbox honlapján lévő instrukciók betartásával. PL: húzd ki a hálózatból a gépet stb. A 3 ledes hiba oyan meghibásodás ami a gép túlmelegdése miatt keletkezik, forasztások elengednek deformálódik az alaplap.... Ez csak műhelybe javitható ha egyáltalán lehetséges. De ne félj az új xbox-oknak már jobb a hűtése és ha betartod az előírásokat pl jól szelőző helyre teszed akkor a 3 ledes hiba nem fog jelentkezni. Remélem segitettem. De komolyan ne félj az új xbox-ok nem melegszenek túl.

2012. júl. 17. 16:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, csak a régi (fat) [link] Xbox-oknál jellemző a 3led-es hiba.
2012. júl. 17. 17:00
 10/16 A kérdező kommentje:

lassan rájövök már minden fogásra :)

40 000Ft reális egy használt, de flesh-elt 3.0, hűtésmódosított, 1 joyos xbox-ért?

2012. júl. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!