Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az xbox360 filmet és zenét is...

Az xbox360 filmet és zenét is lejátszik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 21:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De, első dolgom lesz a box megvétele után, hogy felrakatok egy LT3.0 flasht. Multizni NEM akarok. Egy ideig lesz valamivel több pénzem bizonyos okokból, de ez nem fog örökké tartani. Ameddig tehetem megveszem az eredeti játékokat(persze csak használtan), de utána már nem tudom. Fontosabb dolgokra is költök azért ezeknél a korongoknál. Addig is csak azért, mert jobban mutat egy papírtokos írott dvd-nél a polcon. Valahogy nem tud érdekelni, mennyire csúnya dolog letölteni. Tisztában vagyok az előnyökkel és hátrányokkal, nem kérek különösebb véleményeket. Egyébként ha valahogy újra lesz pénzem majd, megint átállok az eredetikre.

Egyébként engem inkább a multiplatformos játékok érdekelnek, azok meg xboxon jobbak általában. Persze, ps3-on is van pár exkluzív amit szívesen kipróbálnék, de kevés van belőlük ahoz, hogy inkább ps3at vegyek.

2012. júl. 11. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:

A játék, mint hobbi drága, ez köztudott, ha ezzel te nem vagy tisztába akkor ne akarj játszani.

És nehogy már én legyek idióta, aki megveszi, mint ahogy azt kitalálták és elvárják, te meg az okos, mert letöltöd.

Idióta...

2012. júl. 11. 19:36
 13/17 A kérdező kommentje:
ma 19:36 Nem ítéllek el egy komment alapján, de nekem ez erős belépzeltségre utal. Mi közöd van neked ahoz, hogy letölti-e valaki a játékot, vagy megveszi? Persze, meg lehet róla a véleményed, nekem is megvan mindenről, de olyat ne mondj, hogy "ha nincs rá pénzed, ne játsszál". Én se mondom, hogy ha nincs pénzed kondibérletre, ne edzz a haverod házi edzőtermében ingyen, csak mert azért...
2012. júl. 11. 20:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nos nincs azzal baj, hogy valaki warezol de azért ne szóljon már be annak aki vesz is játékot, mert ez mélységesen felháborító. Miattunk tudtok warezolni, mert ha mi nem vennénk játékot akkor meghalnának a kiadók is.
2012. júl. 12. 13:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezt remélem annak címezted aki beszólt neked, és nem nekem, mivel én csak a saját véleményemet mondtam el. Persze ha megtehetem én is eredetit veszek, de ne nézzük már le azt se aki warezol.
2012. júl. 12. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Annak címeztem de direkt írtam is, hogy nincs baj ha valaki warezol csak ne legyen már nagypofájú, hogy hülyék akik vesznek játékot.
2012. júl. 12. 19:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyet értek.
2012. júl. 12. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!