Az xbox360 filmet és zenét is lejátszik?
De, első dolgom lesz a box megvétele után, hogy felrakatok egy LT3.0 flasht. Multizni NEM akarok. Egy ideig lesz valamivel több pénzem bizonyos okokból, de ez nem fog örökké tartani. Ameddig tehetem megveszem az eredeti játékokat(persze csak használtan), de utána már nem tudom. Fontosabb dolgokra is költök azért ezeknél a korongoknál. Addig is csak azért, mert jobban mutat egy papírtokos írott dvd-nél a polcon. Valahogy nem tud érdekelni, mennyire csúnya dolog letölteni. Tisztában vagyok az előnyökkel és hátrányokkal, nem kérek különösebb véleményeket. Egyébként ha valahogy újra lesz pénzem majd, megint átállok az eredetikre.
Egyébként engem inkább a multiplatformos játékok érdekelnek, azok meg xboxon jobbak általában. Persze, ps3-on is van pár exkluzív amit szívesen kipróbálnék, de kevés van belőlük ahoz, hogy inkább ps3at vegyek.
A játék, mint hobbi drága, ez köztudott, ha ezzel te nem vagy tisztába akkor ne akarj játszani.
És nehogy már én legyek idióta, aki megveszi, mint ahogy azt kitalálták és elvárják, te meg az okos, mert letöltöd.
Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!