Az xbox360 filmet és zenét is lejátszik?
Játékok terén is jobb (több exkluzív), ingyen multi, böngésző, és filmlejátszásban is jobb.
Több formátumot tud lejátszani, blu-ray lejátszó, egyszerűbb, könnyebben kezelhetőbb, stb.
PS3-nak elég fontos része a médialejátszás, boxon meg csak úgy jelen van és szinte senki nem is használja.
Nekem az xbox hétvégi kikapcsolódásként singleplayerezésre kell, multizni nem áll szándékomban, pc-n sem szoktam mert hidegen hagy. Ha haverokkal akarok játszani akkor áthívom őket tekkenezni :D A dvd-s részt azért kérdeztem, mert ha képes lejátszani az AVI-t és MP3-at, akkor én eladom a DVD lejátszómat(kemény 9K volt) mert azt is csak erre használom.
Én úgy vettem le, hogy a ps3 felesleges nekem. Egyébként köszi a választ, többet is segítettél mint amennyit kértem :D
Nem csak tekkenezésre kéne, de nekem még arra is megérné, 6 éves koromtól kezdve a tekken a kedvenc játékom :D Egyébként azért emeltem ki, mert azt lehet legjobban tolni a haverokkal.
Tolnék még rajta Gears of Wart, Mortal Kombatot, Alan Waket, Silent Hillt, kapásból most ennyi játék van a beszerzési listámon, de gyanítom hogy rengeteg horror játékot szerzek majd be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!