Most akkor eredeti vagy hamis a Sennheiser CX300-II?
Vaterán vettem, az meg amcsiból. 7000 volt postával újjonan (lealkudva eléggé). Dobozán nem találni hamisságra utaló jelet, többi részén hamis eredeti összehasonlító szerint inkább eredeti. Egy ponton olyan mint a hamisé egy kép szerint a kábel kettévezető szerint. Ami furcs hogy a kábele megmaradt kicsit olyan formában ahogy gyárilag össze lett rakva.
Hangjáról azt tudom mondani hogy a mélyek szépek, de nem eltúlzottak, magasak is jók, egyedül a közép-középmagas sávban mintha lenne egy kis vágás egy adott frekitartományban. főleg hifihez képest.
Ezekszerint eredeti vagy hamis??
Vateráról van, 90%, hogy hamis.
De ezt így nem tudjuk megmondani, van pár hamis ami nem szól rosszul (persze ha ott lenne előtted egy jól szóló hamis meg a eredeti azért rögtön tudnád melyik-melyik).
Egy-két hónapja én is nézegettem a vaterán, de pont azért nem mertem megvenni ott.
Aztán kb két hónapja láttam a neten, hogy a körúton egy üzletben 7000-ért adják. Vettem egyet.
Nem tudom, hogy lehet összehasonlítani, hogy hamis-e. Eredeti, bontatlan dobozban volt. Van róla írásos megrendelőm, meg blokkom is. Így talán kisebb az esélye hogy átvertek, mint ismeretlenül, számla meg minden nélkül valakitől a vateráról venni.
Jól szól, a basszust szépen kiemeli, meg tényleg nagyon kényelmes, jól illeszkedik a fülbe. A külső zajokat is nagyon jól kiszűri, ha jól betolom a fülembe. De ahhoz képest amilyen véleményeket lehet olvasni róla, ne várjon tőle senki csodát.
12-13e-t biztos, hogy nem ér meg szerintem. Ha összességében a teljesítményét egységnyinek vesszük, akkor egy 2-3eFt-os egyszerűbb füles (senki ne értsen félre, most nem az 500Ft-os kínai piaci változatokról beszélek) is tudja ennek a 85-90%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!