A 3D-s televízión megjelenítet hatás mennyiben más a 3D-s blu-rayektől, van különbség?
Az egyik egy televízió, a másik egy adattároló.
Teljesen értelmetlent kérdezel.
Kb mintha azt kérdeznéd mennyivel másabb buszon utazni, mint bérlettel.
Idoben a blue ray megjelenese garancia arra, hogy ezekhez igazitottak a fevetelt (regieket is amennyire lhetett).
Viszont konkretan csak a minosege miatt en ketlem.
Igaz, hogy meeg az eletbe nem lattam 3d-s tvn semit.
Van egy ismerosom, neki peldaul olyan gorcs van, hogy megprobal ugy elni ahogyan nicsen penze, es emiatt mindenbol mindig a legujabb kiadasura eskuszik, hogy valamit elerjen.
Kepes volt amikor a 100 cm-es tv-jet meg tudta venni azt mondani nekem, hogy sokkal szebb rajta egy film mint egy jo minosegu lapmonitor 1280*1024-es felbontasan a 0.22 milimeteres kepponttavolsagaval. :):)
Ameddig nem volt neki addig a "maig sem ertem minek szelesvasznu" felveteleket nezette velem az amugy is szelesvasznu monitoron. Gondolhatod milyen a 10 cm magas es (kb) 40 cm szeles kepen bamulni a filmet.
Mert kapaszkodott abba amije nem volt (szelesvasznu nagyteve remenyebe).
Na ha tole kerdezned tuti, hogy csak blue ray-en lenne erdemes 3D tvt nezni. :):):)
(vagy ha van vmi ujabb akkor azokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!