Ez tényleg igy megy?
Figyelt kérdés
ha RGH-k a xbox360 x összegért akkor még nekem külön szorakoznom kell a programok feltelepitésével?mértnem tudják ök megcsinálni?!2012. júl. 7. 08:53
1/9 anonim válasza:
Milyen programokra gondolsz?
Ha dashlaunch vagy freestyledash, akkor azon elég könnyen felrakhatók, van róla leírás a neten.
2/9 A kérdező kommentje:
xexmenüre, mert ha külsö vinyora ráteszem a játékot akkor felismeri és a boxban mutatja és ennyi elég is lenne.de igen a xexmenüt ráteszik vagy nekem kell?köszönöm a választ elöre is
2012. júl. 7. 17:19
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol csináltatod.
Nekem rátették a dashlaunchot rendesen konfigurálva, akkor xexmenu feltepítve a 4GB belső memóriára és ha HDD-s boxot adsz, akkor a frrestyledasht is felteszik elvileg.
4/9 A kérdező kommentje:
pesten a blaha közelében, fasza kis üzlet ezer éve oda hordom no panasz, és ismerve öket felrakják. de nem voltam biztos benne hogy általába máshol is felrakják! igen 60GB HDDis van a géphez
2012. júl. 7. 19:43
5/9 anonim válasza:
Ha az "y-média"-ban (nem akarok nagyon reklámozni) :) csináltatod, ott felrakják, én is ott csináltam, nincs gondom a géppel, megy minden.
6/9 A kérdező kommentje:
nem, hanem C.Corner ben
2012. júl. 8. 16:07
7/9 A kérdező kommentje:
megnéztem igen az! oda szoktam hordani, neked mennyiért csinálták?
2012. júl. 8. 16:19
8/9 anonim válasza:
Nekem tavaly november végén lett csináltatva, akkor az egész gép került 60ezer Ft-ba. Az árlistát nézve 14k a megcsináltatás, nekem is hasonló lehetett 14-15 ezer Ft.
Én 4GB-os slimmel rendeltem együtt, nem volt így leírva külön, hogy mi mennyi, de olyan 45-46 ezer Ft volt akkor a slim, úgyhogy kb így lehetett. :)
9/9 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. júl. 9. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!