Xbox kép elmegy ha hdmi kábellel megy?

Figyelt kérdés
Ha a boxomhoz hdmi kábelt használok, akkor elmegy néha a kép, és a hang is. 2-3 mp re. Néha zavaró tud lenni. Nem az eredeti, microsoft által kiadott xboxos kábel, hanem a t-home iptv-hez adott kébele. Az lehet a baj?
2012. júl. 2. 20:20
 1/4 anonim válasza:

Elméletileg nem lenne szabad elmennie a képnek. Nem biztos, hogy azért rossz mert az iptv-hez való. Próbáltad már másik kábellel, hogy ismétlődik-e ugyanez a hiba?

Milyen tv-hez van kötve? Mert az xBoxot be lehet állítani úgy, hogy automatikusan válassza meg e kimeneti felbontást, de konkrét adatokat is meg lehet adni. Véletlenül nem különbözik a kimeneti jel a tv-den használható felbontástól ás frekvenciától? Ezt csak akkor kérdezem, ha eddig nem csinálta a hibajelenséget, ha igen akkor érdemes megnézni az xBox beállításainál.

2012. júl. 2. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
A hozzá adott av kábel az jó, csak ronda :D."Véletlenül nem különbözik a kimeneti jel a tv-den használható felbontástól ás frekvenciától?" Erre nem is gondoltam, megnézem köszi!
2012. júl. 2. 20:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Sikerült. Köszönöm szépen. Megy a pacsi!
2012. júl. 2. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ma fordult elő, megmozgattam a HDMI kábelt és akkor fokozottan produkálta. Érzésre is laza volt. Kicseréltem a kábelt, áttettem a TV-n, utána nyúztam egy órát és semmi úgyhogy nekem ez kábel volt.
2015. máj. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!