LG vagy Samsung LCD TV-t vegyek?
Egyetértek az előttem válaszolókkal:
Szerintem a Samsung jobb választás, kb. 1 hónapja, h én is ezen rágtam az agyam, elmentem az Euronicsba, és hát...a két legjobb TV, amit kinéztem magamnak(természetesen egy Samsung és egy LG tv) ott virított egymás mellett, ugyanaz volt a műsor, így nem kellett olyan sokat döntenem, mivel láttam, h a Samsung-nak szebb a képe. További érv a Samsung mellett, h ha most veszed, görögországi utat kapsz hozzá+a 3 éves Samsung garancia(LG-re csak 2 van). Adok pár tanácsot:
1., Gondold végig, neked milyen célra kell ez a TV?
(Nekem PS3-am van, erre kellett, és nem csalódtam benne.)
2., Szerezz be a netről egy jó kis pörgős videót, illetve néhány színes képet! Mind2 lehetőleg olyan felbontásban, amit a TV tud(ha FullHD TV, akk FullHD kép, de HD Ready képet is szerezzél be!) Ezekre azért van szükségünk, h lássuk, h viselkedik a TV, mikor esetleg ilyen helyzet van(írd ki lemezre és vidd el az üzletbe, ott pedig játszd le!)
3., Ha veszed, nézd meg, h a TV-ben van-e MPEG4 digitális tuner?
Röviden kb. ennyi, remélem segítettem. Sikeres döntést!
Ui.: Nemrég hallottam(nem biztos, h igaz), h az LG a Samsungtól veszi a TV-jéhez vmelyik alkatrészt, itt a képernyőnél gondolok vmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!