Milyen notebookot vegyek? Semennyire sem értek az ilyenekhez. Netezésre, msn-ezésre, zenehallgatásra kéne.120. 000Ft-ig max. Esetleg valami Samsung?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 11:59
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben inkább Dell-ben vagy Asus-ban gondolkodnék. De inkább vedd úgy,hogy nem írtam semmit, mert mindjárt jön a sok Samsung fan és lepontoz, hogy miért szólom le a Samsungokat.
A lényeg, hogy Neked bőven elég valami alap laptop. Már azokban is két magos proci van és legalább 2-3GB memória. Neked ennyi bőven elég. Ha játszani nem akarsz vele, akkor a videókártyára sincs túl sok gondod. A lényeg, hogy minél nagyobb vinyó legyen benne a zenék tárolására.
2/9 A kérdező kommentje:
Öömm, köszi :D
2011. ápr. 3. 14:25
4/9 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem értek hozzá, de nagyon nagyon tetszik.
2011. ápr. 3. 19:53
5/9 anonim válasza:
Nem muszály Samsung nem mindig a samsung jó de acer jó nagyon és nem olyan drága.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy Samsung legyen. Kérdeztem. :D
2011. ápr. 5. 22:01
7/9 anonim válasza:
ACER az 1ik legszarabb... DELL se rossz, de nem minden programot visz el állítólag. ASUS a 2. legjobb, de notebook-oknál a HP a "király". Nekem is az van, van 1 kisebb 10colos és van 1 nagyobb is. Én elégedett vagyok vele, több ismerősömnek is HP-ja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!