Melyik a jobb a PS2 FAT vagy a PS2 Slim?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 11:59
1/5 anonim válasza:
Ugyanaz a kettő, csak a FAT a régebbi kiadás, a Slim az újabb, ennek megfelelően jobban össze van rakva (újabb gyártástechnológia, kisebb méret, kevesebb fogyasztás, halkabb stb). Viszont pár dolgot ki is vettek a Slimből, pl. merevlemezt alapból nem lehet belerakni, míg a FATbe lehet, meg létezik olyan szoftveres módosítás, ami csak a FATben működik.
2/5 anonim válasza:
nem érdemes ps2-t venni, nem gyártanak rá játékot. Pl: f1 2011, Crysis 2, battlefield 3, fifa 12 van csak nagyon gagyi a grafika, dirt 3 stb...
3/5 anonim válasza:
Nem az a jó egy játékban hogy milyen új. Vannak akiknek még mindig megvannak a ps1 ük mert arra is adtak ki jó játékot.PL Crash bandicoot.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi a válaszokat, szerintem se az a lényeg hogy milyen újak a játékok pl.star wars the force unleashed is jó játék és még nekem is megvan a ps1-em és szoktam is rajta játszani:)
2012. júl. 6. 11:57
5/5 anonim válasza:
A 2. hozzászóló az a tipikus kisgyerek felfogás, hogy csak az a menő ami új és ha ps2-t veszel akkor csicska vagy :D Szánalom. Amúgy a fatet én jobban szeretem, mert van benne hűtés így nem melegszik fel. Anno volt nekünk is egy és nem volt benne memkari. Bátyám végig akart vinni egy játékot, de dolgozott így csak naponta egy részt vitt végig. Kb. pár napig ment egyhuzamba a gép, de nem volt meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!