Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mivel jobb egy apple laptop,...

Mivel jobb egy apple laptop, mint egy windowsos laptop?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot, de nem tudom melyiket lenne érdemes megvenni? Egy apple 2x annyiba kerül, megér annyit? Appleök nagyon tetszenek megbízhatóság miatt, nem fagy le, nincs rá vírus.

2012. jún. 27. 21:01
1 2
 11/12 Multigod97 ***** válasza:

Ebben jobb:

- Szebb, dizájnosabb, sokkal egységesebbek a gépeik

- Nem feltétlenül drágább, arányaiban nem. Egy olyan hardwares konfigurációért egy Sony-ért is sokat kell fizetned (majdnem ugyannyit)

- Egyedülállóan gyorsak és mégsem gamer Pc-k amikért sokkal többet kell fizetni.

- Virus nincs rá

Ebben rosszabb:

- a Mac OS X-en nincs sokkal nehezebb átlátni a könyvtáradat

- a windowsos gépekből nagy a választék.

MIELŐTT BÁRKI ELLENKEZNI KEZDENE, 4 ÉVE VAN MACEM (Most rMBP)

2012. júl. 17. 09:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Az egyetlen ér ami szól mellette,hogy nem nagyon van rá vírus. Ezt hallottam. De én mindig is wineset használtam, és még megvagyok, adatveszteség nélkül. Szóval nem motival az Apple annyira. Toshiba-t vennék legközelebb szerintem, vagy minimum Sony laptopot. De az a baj,hogy mind elavul egy idő után, egy - két év, és kész. A mostani laptopom már 3 éves, és elképesztő,hogy mennyire újak jöttek azóta, szinte már mindnek fém burkolata van, vagy valami atom dizáyn, és formetervezettebbek satöbbi, aztán három év mulva már ezek is gyökerek lesznek. Játékra meg főleg elavulósak. Egyébként Media MArktban próbálgattam már egy macbookot, de kb annyira jutottam vele mint egy Ubuntu linuxban, totál más mint a win, nekem nem nagy élmény.
2012. júl. 17. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!