PC vagy Laptop? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Melyiket ajanljatok es miert?pl melyiken jobb jatszani vagy filmet nezni stb...2012. ápr. 7. 19:48
1/8 anonim válasza:
játékra az asztali pc mert erősebb a rendszere olcsóbb fejleszteni!
filmre mind a kettő jobb de ha szeretnéd haverokkal együtt nézni ahol nincs gép ott a laptop esélyesebb de játékra annyira nem alkalmas. PL: ha az asztali pc-nek 2GHZ-es procija nagyobb teljesítményre képes mint egy 2GHZ-es laptop proci!
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen erősebb, legfeljebb csak azonos típuson belül.
Ugyanannyi pénzért jóval erősebb asztalit kapsz, mint laptopot, neked kell tudnod, mennyire akarod, hogy mobil legyen. Ha az öledben/ágyban/iskolában/réten akarsz játszani vagy filmet nézni, akkor laptop. Ha asztalnál, akkor asztali.
3/8 anonim válasza:
Játék: PC
Minden másra egy laptop is megfelelő.
Pontosabban laptopon is lehet játszani, de az minimum 1,5-szer annyiba kerül, de inkább 2x annyiba.
4/8 A kérdező kommentje:
kosz mindenkinek, sokat segitettetek
2012. ápr. 8. 16:35
6/8 anonim válasza:
Nekem más a véleményem!Mert,ha valaki gépet akar venni,akkor ott monitor is kell,mert ha crt monitor van,akkor azon nem lesz élvezhető a játék.És vannak olyan laptopok,amikbe cserélhető a vga is!:)
7/8 anonim válasza:
Ha 300-400 ezret keresel,akkor laptop,ha csak 150-et,akkor asztali gép játékra!
8/8 Shadow087 válasza:
Én a PC -re esküszöm. :) Én amondója vagyok, hacsak valakinek az élete nem 99% utazás, akkor abszolút felesleges a laptop!! :) A PC sokkal erősebb, megbízhatóbb, lehet ütni-vágni ( képletesen persze :D ) . Én egyszerűen nem tudom elképzelni a laptopot. volt már többször is, de végül mindig PC előtt kötöttem ki. :D Remélem segíthettem, így majd két év távlatából. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!