Kaptam egy PS3-at,160GB\GO. Teljesen új hibátlan, karcmentes, csak ki lett bontva, és van hozzá két játék, Cryis 2 és Burnout paradise. Vajon ezt így kompletten mennyiért tudnám eladni?
Kb ugyanannyiért amennyiért megvetted/megvették neked:)
Talán mínusz 1-2rugó de ha jó helyen adod el, esetleg egy barátnak akkor ugyanannyiért elsózod:D
Kérdezhetem hogy miért adod el?
Első válaszoló vagyok, Egy PS3 160Gb-os alapgép 59k egy Crysis 2, 5.900Ft és egy Burnout 4.500Ft
Ezeket így összeadva, esetleg levonsz belőle 2000Ft-ot és egy "csomagba" eladod.
Köszi az infót.
Esetleg nemtudod, hogy az "alap" a "slim" és ?talán? "go" bár ezt így nemtudom mire akarják érteni.
szóval mi a különbség, esetleg alap=go, vagy nem is jelent semmit? :D
A GO-t azt hol olvastad hozzá? PS3 szériára nincs ilyen jelzés, olyan van hogy Sony PSP:GO, de a PlayStation-re nincs:P Az alapgép meg annyit tesz hogy doboz/maga a gép/használati utasítás/pár használhatatlan kábel mondjuk RCA és ennyi. Vannak olyan csomagok amikhez játék is jár (a doboz festése is más lesz függően milyen játékot adtak hozzá)
De ha a sima szürke dobozod van akkor csak alapgéped van és a játékok utólag lettek hozzá véve:D
nem nem szürke :D, és a játékok benne voltak eredetileg is.
xD ez a link, pont ilyen a doboza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!