Milyen autós játékok vannak, amiben a törés baleseteknél élethű? Pl. : Burnout Paradise, GTA4 stb.
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 19:15
3/8 anonim válasza:
Need for Speed: Hot Pursuit (csak versenyekben)
4/8 anonim válasza:
Need For Speed. Ott a törések és az ütközések elképesztőek, no meg a grafika.... na azt valami fantasztikus :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! De ezek közül egyik se ojan amire gondoltam, de idő közben már találtam ijen játékot: Rigs Of Rods
2012. jan. 26. 17:10
6/8 anonim válasza:
Live for Speed
A törések nem annyira látványosak, de a kocsi viselkedését eléggé befolyásolják a sérülések
7/8 buffabuborék válasza:
Szia tudom hogy későn (elég későn) de azért próbáld ki amit én ajánlok lehet hogy ismered,de nem biztos
-BeamNG.Drive
-(Csak eszi a gépét eléggé)
jó szórakozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!