Régi parabola beüzemelése?
Figyelt kérdés
Hali!
Van egy parabola antennánk, amit már 10 éve nem használtunk, és most szeretnénk ismét beüzemelni. Nem én használtam előtte, akkor még gyerek voltam. Most annyit tettem, hogy van két koax kábel, az egyik sima antenna, míg a másik a parabola. Van egy fekete doboz, amihez van egy távirányító. Van egy antenna bemenete, oda kötöttem a sima antennát, és egy in bemenet, oda kötöttem a prabolát, amúgy is csak így lehetett mert a csatlakozók így voltak kialakítva. Mad a "to tv" kimenetre kötöttem a tv bemenetet. Ekkor megjelenik egy olyan csatorna, hogy fekete alapon két függőleges fehér csík. De hiába kapcsolgattam nem jött be semmi más :S Mi lehet a probléma? Egyáltalán hogy kellene működnie?
2012. jún. 23. 20:09
1/3 anonim válasza:
hívd fel a helyi tv szerelő öreg szakit, egy ezresér' vagy 2 doboz kőbányaiért megcsinálja ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet az lesz, de azért jó lenne tudni, mert elég ciki részben szakmámba vág, majd egy fél évig tanultam...
2012. jún. 23. 20:34
3/3 anonim válasza:
A fekete doboz hátulján a TEST kapcsolót állítsd OFF -ra és eltűnik a két csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!