Mi a véleményetek erről a "kém-cuccról"?
Figyelt kérdés
3k-ért nem lesz túl gagyi? mennyire számíthatók tartós cuccra? van egyáltalán értelme? úgy értem hogyha tényleg használható a cucc akkor tudom mire használnám, de használható lenne? :D
2012. jún. 22. 23:05
1/10 anonim válasza:
Hat a kepminoseget nem teszed ki az ablakba, de elmehet, mondjuk tuti kinai a cucc. Mindenkepp nezz utana, hogy itthon legalis-e, mert lehet, higyvlekapcsoljak a vamnal!
2/10 anonim válasza:
Az a probléma vele hogy ha rendőr (vagy valaki más) meglátja hogy mire használod abból nem biztos hogy jól fogsz kijönni, ugyanis a Polgári törvénykönyv (Ptk.) 80. §-a alapján a személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés. Ilyen az, amikor valaki tájékoztatása és beleegyezése nélkül hozunk nyilvánosságra vagy egyszerűen csak készítünk róla hang- és/vagy képfelvételt. (Kivéve persze azt az esetet, amikor nyilvános közszereplésről van szó.)
3/10 A kérdező kommentje:
a vámnál nem kapcsolhatják le mert nem tudhatják mi van benne, egyszerű borítékként küldik, és a rendőrök nem fogják meglátni mire használom, és mivel még csak hírből se hallani ilyen kütyüről és rendőr közeledne, hát ez csak egy "kocsi-kulcs" :D olyanra lennék kíváncsi inkább hogy ha zsebben tartom nem zúzódik-e könnyen, vagy lehetséges-e hogy egyik pillanatról a másikra használhatatlanná válik, vagy ilyesmi, vagy amit a leírásból kb meg tudtok állapítani, hogy nagyjából megéri-e az árát ilyenek. :) az uppok persze mentek, köszi a választ :)
2012. jún. 22. 23:17
5/10 A kérdező kommentje:
eddig gondoltam, na de a cucc? :P meg pl nálam pozitívum hogy küldenek mellé 4gb memóriakártyát, szóval "annyival kevesebbe kerül"... :D
2012. jún. 22. 23:20
6/10 anonim válasza:
Hidd el, nem éri meg, vannak okos rendőrök is, akik felismerik a helyzetet ha az utcán a kezedben egy kocsikulcs és nem lóbálod hanem simán tartod a kezedben, közelről meg könnyű kiszúrni az objektívet. Szerintem nem éri meg a kockázat. Ha véletlenül lebuknál (és ezt sose lehet tudni), akkor komoly gondban leszel.
7/10 A kérdező kommentje:
mennyire komoly gondban? istenem, én csak az új suliban kaptam volna le néhány alvázat, de ha ez ennyibe kerül... igazából akkor én már most bajban vagyok, mert néha a telóm kamerája is elsült.... -.-" :D
2012. jún. 22. 23:25
9/10 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, és egész jó a képe a méretéhez képest.
De itthon vedd meg a vaterán (ugyan ennyi) Mert ha itthon vásárolod az legálisnak számít, ha kintről hozzák az vámbűncselekmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!