Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami tömörítő cuccról...

Valami tömörítő cuccról hallottam, amivel az xp-t lehet a laptopokra méretezni. Honnan tudhatok meg erről többet? Mármint konkrétan, nem a google-t szeretném, ha javasolnátok.

Figyelt kérdés

Az Amilo Pro laptopom nemrég lett újratéve, mármint a windows xp újratelepítve.

Mostanság azt csinálja, mintha kék halál lenne :D, valójában egyáltalán nem vicces, csak épp arra akarok célozni, hogy valójában a kék halál egyik módosulása ez, mert több mindent ki is ír a gép, többek közt azt, hogy összeomlott a gép, és ha újra lett téve a gép, akkor nézzem meg a rendszerösszetevőket, vagy valami ehhez hasonló, meg a memóriát is említi. Legalább háromszor csinált már ilyet. Arra gondoltam, hogy ha lenne rajta ilyen tömörítő, akkor jobb lenne a helyzet, mert az előző xp-n is volt ilyen.

Előre is köszi a segítséget.

2009. dec. 27. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden kékhalált naplóz a gép. Ide :C/Windows/Minidump

Ha ezt a kis fájlt /~100kb/ fölteszed a ToldACuccot-ra megírom,hogy a kielemző progi szerint mivel van a baj.

2009. dec. 27. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszike!!! Meg is találtam a fájlt, de nem tudom feltenni a ToldaCuccot-ra, mert nem tom az e-mail címed. Lécike megírod? Köszike!!
2009. dec. 27. 20:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egy progit, amivel elvileg meg lehet nyitni ezt a fájlt, a Dev-C plusz-plusz-t... Meg letöltöttem a Dump Check Utility-t, csak sajnos ebben nincs exe fájl... Úgy gondoltam, hogy majd jó lesz olvasó programnak a Dev, de tévedtem. De sajnos én tényleg nem jutottam többre. Sajnos Cplusz-pluszban nem tudok programozni :(. Nem tom, hogy most hogy kéne kiolvasni. Nahát, látszik, hogy csak alapismereteim vannak... Ezért nagyon megköszönném tényleg a segítséget!!
2009. dec. 27. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!