Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért van az hogy kép nincs de...

Mért van az hogy kép nincs de hang van?

Figyelt kérdés
Sefény sekép semmi,csak hang van,mitől lehet ez?,mert mikor bekapcsoltm minimálisan igen halkan kicsit sipólt,gondolom a képcső sipolt,de most ha bekapcsolom csak a adónak a müsor hangját halom,szóval nem is sipol mint régen,magyarul olyan mint ha kivettem volna belőle az egész üveget,úgy kezdte hogy néztem egy filmet és csetent egyet,és elment a kép,de hang az van,érdemes kijavítani,képcsöves lett vagy kondi hiba?

2012. jún. 21. 06:47
 1/3 anonim válasza:
Gondolom, tévéről van szó, és a mai árak mellett szinte biztos, hogy nem érdemes megjavízttatni. Nyilván régebbi készülékről van szó, tehát nincs már rá garancia. Ilyen értékű készülékeknél egyébként úgy tudom, minimum 2 vagy 3 év, ha kevesebbet madtak, kérdezd meg a fogyasztóvédelmet.
2012. jún. 21. 07:12
 2/3 anonim válasza:

bocs. természetesen nem madtak, hanem adtak.

Az még kimaradt, szinte biztos, hogy képcső hiba.

2012. jún. 21. 07:15
 3/3 anonim válasza:
Jaja szerintem is képcső :(
2012. aug. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!