Az TV-t rákötöttem az 5.1-es erősítőre, de nincs hang, csak a TV-n. A bekötés és a kábelezés biztos, hogy jó. Mi lehet a baj? A TV-n kellene valamit állítani?
Milyen 5.1 erősítő, és hogy kötötted rá ?
Aux -on rca kábellel szólnia kéne...
Szia! Génius 6000-res, chinch-es kábellel kötöttem rá. Viszont a TV-n van még olyan, hogy DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL). Lehet, hogy arra kéne kötni? Sose láttam ilyen kábelt, ami oda megy. Dobok egy képet, légyszi segíts!
Ez így jó viszont az erősítőn mondjuk a tv -nél megjelöltbe kéne kötnöd, majd átállítani arra a funkcióra.
A tv -n lehet van DIGITAL AUDIO OUT, de az erősítőn nincs ilyen bemenet. Jah igen, Optikai audio kábel a neve.
Nekem sajnos nincs ilyen, nem értem, hogy gondolták ezt. Nem volt olcsó TV. Oldalon van 2 USB port és egy HDMI, azon kívül ez az egész:
:(
Próbáltam SCART-ról is átvinni (a másik vége chinch), elviselhetetlenül zúgott az erősítő, mikor összekötöttem.
Jééé, ilyenem meg van itthon :) Viszont az a gond, hogy ha a chinches SCART-al zúgott, szerintem ettől is bekattan majd. Azért megpróbálom, köszi! Mellesleg erről a TV-ről lenne szó, nem tudom látsz-e a leírásban valami okosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!