Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPod Shuffle hiba. Mit tegyek?

IPod Shuffle hiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég rendeltem egy 4. generációs ipod shufflet, ma érkezett meg. Letöltöttem az itunes-t is, és amikor bedugom az ipodot bejön az itunes, de ezt írja ki:

iPod észlelhető, de az nem azonosítható megfelelően. Válassza le és csatlakoztassa ismét az iPod készüléket, majd próbálja újra.

Ismeretlen hiba lépett fel (2005).

Nos, ezt már vagy ezerszer megcsináltam, de semmi. Ha valaki tudja mi a teendő, kérem írjon!

Ja és az ipodot előzőleg már szinkonizáltam, de aztán lefagyott az itunes meg minden.

2012. jún. 19. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra az iTunes-t.
2012. jún. 19. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem, de nem vált be. Egyébként azóta semmi nem történik. Csatlakoztatom a géphez az iPodot, bejön az iTunes, de semmi más. Nincs is kinn a Eszközöknél az IPOD felirat, semmi. Ráadásul a kis lámpa sem világít. Lehetséges, hogy lemerült anélkül, hogy használtam volna?
2012. jún. 20. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!