Tudnátok mondani egy távobjektív tipust? Canon EOS 500D-hez kellene, de M42 is jó!
Teleobjektívre gondoltál?
EF 70-200 f/2.8 L IS II USM jó választás ( nekem sajnos túl drága )
Egy fotós ismerősömnél kipróbáltam a FIX 400ast, sajnos ez nekem csak álom marad ( canon EF 400 f2.8L IS II )
Ha te jobban állsz anyagilag akkor próbálkozhatsz.
Nekem egy sokkal olcsóbb de még L-es van, IS nélkül - meg vagyok vele elégedve.
Oké bocsi. Biztos HALOTTÁL már néhány KERESŐ szolgáltatásról. Úgy hívják, hogy GOOGLE.
Ebbe azt KELL BEÍRNI amit KERESNI akarsz, lehetőleg a LATIN ÁBCt használva.
Legjobb ha az ANGOL kifejezést írod be:
MIRROR TELESCOPIC CAMERA LENS.
DE HA NEM ISMERED A LATIN ABCt vagy KÉPESSÉGEID MEGHALADJA a keresőmotor használata, akkor NE HASZNÁLD!
"honnan tudom valamiről hogy távobjektív"
Emlékeim szerint a távobjektív pusztán hosszabb gyútávú normálobjektív, a fősík a lencserendszeren belül van. Vagyis pl. egy 200-asnál leméred colstokkal a 20 centit a filmsíktól kiindulva és ha a lencserendszeren belül végződik a 20 centi, akkor valszeg távobi lesz. Illetve a távobjektívnél a lencserendszer egy egységet képez, a telénél jól láthatóan van első és hátsó csoport.
Na most meg is néztem pár Ndk és orosz telémet, egyedül a 80-as Biometar bizonyult távobinak, a többi mind kisebb felépítésű, mint a gyútávja, vagyis azok teleobzsektívok.
De engem az izgat, hogy miért kell pont távobjektív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!