Miért kevés az fps-em ha nem olyan rossz a gépem?
Helló mindenkinek. Nekem egy nagy problémám van a gépemmel. Az a helyzet, hogy szinte minden játéknál kevés az fps-em. A gépem Infói:
Proci: 2 Magos 3.06 GHz Pentium 4
Videókártya: nVidia GeForce 210 512 mb DDR3
RAM: 3.5 Gb DDR2 a gép ebből csak 3 gb-t érzékel
Példa képpen: Van a Prototype 1 aminek a minimális gépigénye ugyebár:
CPU: Intel Core™2 Duo 1.86 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ or better
RAM: Vista 2 GB RAM / XP 1 GB RAM
VGA: All NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB and better chipsets. All ATI Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets - - 100% DirectX 9.0c with Shader Model 3 support
DX: Microsoft DirectX 9.0c
OS: Windows XP (with Service Pack 3) and DirectX 9.0c or (Windows Vista with Service Pack 2)
HDD: Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
Hang: DirectX 9.0c compliant sound card
ODD: 100% Windows(R) XP/Vista - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600
K/sec sustained transfer rate) and drivers
Ajánlott periféria: 100% Windows(R) XP/Vista - compatible mouse, keyboard and drivers
Az én gépem kb a kétszerese ennek mégis 10-14 fps-en megy LOW Grafikán mindent kikapcsolva.
Valaki tudna nekem segíteni? Vagy esetleg, hogy mit vegyek a gépembe vagy milyen programot használjak vagy valami?
Ha igen Előre is köszönöm :)
Honnan vetted, hogy a géped ennek a kétszerese?
A minimum gépigény a kétszerese a tiédnek.
Gyenge géped van, nem játékra való, kb reális az FPS.
Főleg VGA, de ahogy #2 is mondja, akkor már új CPU is kell, amihez viszont új alaplap is kell, amihez viszont már új RAM is kell, és akkor lehet ahhoz már a mostani tápod is gyenge és abból is új kell.
Ha HDD-t, házat, ODD-t meg az ilyen kevésbé fontos dolgokat megtartod, akkor 60-70-ből már elég jól fel lehetne újítani.
Nézegettem a hirdetéseket és találtam egy ilyen gépet:
ASUS4MAGOSFULLHD GAMERPC
CORE4QUAD 4X3000MHz
4096DDR3 RAM
250 GB HDD
GEAFORCEGT430-1024DDR3-HDMI
79.900Ft
Szerintetek is jobban megérné ezt megvenni mint dolgokat venni a gépbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!