A gépem nem kapcsol be. Egyik bekapcsolásnál jól müködött a következőnél meg be sem kapcsolok. Tudnátok segítení?
Figyelt kérdés
ikor ujratelepitettem akkor nem volt semm baja, utána az emeletre felvittem a gépet ott már volt baj mert azt érzékelte hogy nincs rajta rendszer /ez még nem is lett volna baj mert ujratelepitettem volna/ pedig előtte fél órája telepitettem fel és müködött....nem értem mi lehet a baj...meghalt volna a táp vagy mi...segitségeteket kérném2012. ápr. 29. 15:54
1/7 Gugu Gabor válasza:
Első körben azt mondanám hogy szed szét és rakd össze újra szóval összes csatlakozó a gépen belül kihúz bedug, elképzelhető hogy valahol érintkezési hibája van.
2/7 anonim válasza:
A wincsit nézd meg előbb, a csatlakozóit.
3/7 A kérdező kommentje:
a winyo jo, a csatlakozokat átnéztem de mndenn rendben...fogalmam sincs mi lehet a baj...
2012. ápr. 29. 16:41
5/7 anonim válasza:
Harddisk sentinel megmondja, hogy a winyód a végét járja.
7/7 A kérdező kommentje:
Meglett a hiba oka: előszőr is azt pontosan nemtudom mért nem kapcsolt be....kicsréltem a tápot avval bekapcsolodott de utána a régit visszaraktam bele és jo volt pedig jol bevolt dugva...aztán hogy a rendszert nem ismerte fel az azért volt mert a BIOSban át állitotod az első fűlnél ahol az időt meg ilyeneket kelk beálitani ott le volt tilva valahogy a vinnyo...xd most már jol müködik.. köszönöm a válaszokat...:)
2012. ápr. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!