Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung lcd monitorom bekapcso...

Samsung lcd monitorom bekapcsolásnál tök sötét ill kissé villog. Szerintetek mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Lehet ezt javitani?Délbe kikapcsoltam jó volt,rá 2 órára bekapcsoltam már nem jött fel semmi,csak tök sötét ill mintha néha felvillana a kép .
2011. febr. 6. 18:01
 1/1 anonim válasza:
Nekem is van egy Samsung 2243nw monitorom, ami táphibásként került hozzám. pupos kondik.. nekiestem, kicserélgettem őket.. összepakoltam, vártam, hogy megjavuljon és semmi. zárlattal elszállt. Rendeltem másik tápot hozzá, összedugtam, azóta csak annyit csinál, h ogy halványan villog a képe de a háttérben látni lehet, hogy akar valamit csinálni, de azt is csíkosan és hibásan.. szerintem main board csere lesz a megoldás nálam.. nálad az invertert kellene kimérni. :)
2013. jan. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!