Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megérné JTAG-olni az Xbox 360...

Megérné JTAG-olni az Xbox 360 elitem?

Figyelt kérdés

Érdemesebb mint a flash?

azért mert nemrég,kb 3 hónapja flasheltettem 2.0-ra,de már megint kellene 3.0-ra.

ha többet költenék,és JTAG-olnám,akkor nem kellene flasheltetni?szóval olyan játékok is mennének flash nélkül,amit pl 2013-ban adnak ki?

2012. jún. 16. 20:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hogy te mekkora bal*asz vagy,88km/h....
2012. jún. 19. 12:55
 22/30 anonim ***** válasza:
Mérföld per óra, te barom. :)
2012. jún. 19. 12:59
 23/30 A kérdező kommentje:
km/h :)
2012. jún. 19. 13:06
 24/30 anonim ***** válasza:
Az igen kevés az időutazáshoz...
2012. jún. 19. 13:13
 25/30 anonim válasza:
92%
a kérdésre a válasz nekem is jól jönne. 88mph te meg egy zsidó vagy menj más oldalakra szidni az embereket. ne mond már hogy te legalább egy filmet nem töltöttél le, sztem azt se tudod hogy kell. amúgymeg akkor mond meg hogy minek vannak fönt a neten? hogy csodáljuk őket vagy mi??
2012. jún. 25. 12:54
 26/30 anonim ***** válasza:
89%

Így van 88 mph húzz el innen!

Már mindenkinek elege vannak a hülyeségeidből, a szerencsétlen hozzászólásaidból, és, hogy mindenkit csak leszólsz! Ha valami nem tetszik, akkor nem kell hozzászólni! Ha meg JTAG-olni akarja az Xbox-ot, akkor azt fogja, mit gondolsz, hogy te fogod megmondani neki?? Mindennek van határa, a bunkóságnak is, úgy hogy most már álljál le!!

2012. jún. 25. 13:50
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Kussoljatok már takonyarcúak! :D

Azt csináljátok amit mondok, mert kis alsóbbrendű szarjankók vagytok és kész!

Egyébként pedig mindegyikőtök IP címét jelentettem a rendőrségen, töltsétek csak a játékokat, annál nagyobb lesz a pénzbírság! :D :D :D

2012. jún. 25. 15:00
 28/30 djrolix válasza:

VÁLASZ egyépként megérné mert nem kell kidobni a játékra 12 ezer forintot de én ugy halotam most aa rgh megy nagyon ugyan az mint a jtag csak ezt az ujab dashboardokra is meg lehet csinálni 12 erer ért pont egy játék ára

veszel egy vinyot azt boldogan játszhatsz ingyen

2013 ban kiadot játékok nem fognek meni mert a microsop adja ki a kötelezö frisitéseket amik az ujab játék letöltésével szedsz le

2012. jún. 26. 12:32
 29/30 anonim válasza:

"A kalózkodás nem lopás. Ha ellopsz egy autót, az eredeti eltűnik.

Ha lemásolsz egy játékot, csak még egy lesz belőle a világban."

[Markus Notch]

2012. nov. 25. 17:19
 30/30 A kérdező kommentje:

hát Igen . 88mph. Remélem te meg azóta elhúztál az országból, vagy még mindig boldogítod a népet ?

Idióta.

2012. nov. 25. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!