Megérné JTAG-olni az Xbox 360 elitem?
Érdemesebb mint a flash?
azért mert nemrég,kb 3 hónapja flasheltettem 2.0-ra,de már megint kellene 3.0-ra.
ha többet költenék,és JTAG-olnám,akkor nem kellene flasheltetni?szóval olyan játékok is mennének flash nélkül,amit pl 2013-ban adnak ki?
Még egyszer: 10 db játék nem feltétlenül 100 ezer, bőven a fele alatt is meg lehet úszni.
Másrészt meg nem kötelező konzolt venni.
Ha nincs rá pénze NE VEGYEN, ennyire k*rvára egyszerű.
88 mph.
Nem költök annyi pénzt rá.megbirnám venni,de a laptop fontosabb,mivel megyek itthonról suliba.
akkor meg mért költsek annyit egy játékra?
azért akarom JTAG-olni a Boxom,hogy bármikot birjak a legujabb játékkal játszani,amit az INTERNETRŐL töltök le.
Na azért már vegyél vissza.
Már jó hogy nem szidod az anyámat...
Azért vagyok gusztustalan mert nem fizetek több ezer forintot egy sz*r játékért,amit netről is lebirok tölteni?
De fogd már fel agyatlankám, hogy az, hogy "le bírod tölteni" nem spórolás, hanem lopás.
Ráadásul nem csak a fejlesztőket lopod meg, hanem a valódi játékosokat is...
Ráadásul úgy, hogy megtehetnéd, hogy megveszed.
Gusztustalan.
Na,inkább nem mondok semmit.
Nem érdemes ilyenekkel vitázni...
Egyetértek!
Úgyhogy húzz innen a kérdéseddel a jó büdös francba!
88 mph te egy nyomorék elkényesztetett csíra vagy :D és ha lopás akkor mi van? ne mond h te egy szent ártatlan ember vagy akinek még soha nem volt bűne... -.-"
meg mit jössz itt azzal h osztogatod szegény kérdezőt ahelyett h a kérdésére válaszolnál.... tudod ez egy olyan oldal ahol az emberek kérdeznek ha valamit nem tudnak/ tanácsra van szükségük és a többiek segítenek nekik nem pedig leoltják csak azért mert lop a netről a világon mindenhol öli a maffia meg mittóm én milyen szervezetek az embereket azt eltusolják meg nem is foglalkoznak vele az emberek de ha valaki lop 1 játékot...hűűűűűűűű azonnal kötelet neki!!!!!! ... jah igen majd most jön az a rész h engem is leoltasz h mekkora izé vagyok mert mást nem tudsz csinálni...
"és ha lopás akkor mi van?"
Ja, hogy te is cigány vagy!
Neked aztán hiába beszélek, úgyis csak a putriban villogsz a lopott ájfónoddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!