75000 forintért megéri ez a laptop? (HP)
Filmnézés,netezés,Counter Strikeozás,házi feladat csinálás.
Ezekre kellene.Ezt találtam legolcsóbban.Na meg fontos szempont a nagy képernyő és a dvd író,és ezért nem akartam netbookot.Tisztában vagyok hogy nagyobb játékokat nem visz.De az ilyen counter strikeot,régi fifát leviszi szerintem.
megéri?
75-öt megér.
CS:S-t nem tudom vinné-e, 1.6-ot biztosan.
Igen,1.6.
Direkt nem szeretem ha a CS-nek szép grafikája van.Nekem a CS-ben az nem lényeg.
Hát a proci miatt lesznek álmatlan éjszakáid azt garantálom, meg a memória, nem sok de azzal talán nem lesz baj. Játékra tényleg max cs1.6 vagy source:)
Esetleg 2005ös játékok:D Ha még képlékeny ezen ár környékén inkább keress egy 2GHz+ és a memória sem baj ha 4GB. De szimpla házira ez is jó..
Házira teljesen okés a MacBook én nagyon szertem a testvéremét használni:D
De azt nem tudom hogy azon az oprendszeren megy a csé:/ (én vagyok az előző)
(megint én) :P a Vaio az tökéletes. Sony is ráadsul, és win7 van rajta ami futtatja a cs-t:)
És vinni fogja a legújabb játékokat:)
Az új global offensive, az úg FIFA k, esetleg Crysis2, vagy battlefield 3 előttiek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!