Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 75000 forintért megéri ez a...

75000 forintért megéri ez a laptop? (HP)

Figyelt kérdés

[link]

Filmnézés,netezés,Counter Strikeozás,házi feladat csinálás.

Ezekre kellene.Ezt találtam legolcsóbban.Na meg fontos szempont a nagy képernyő és a dvd író,és ezért nem akartam netbookot.Tisztában vagyok hogy nagyobb játékokat nem visz.De az ilyen counter strikeot,régi fifát leviszi szerintem.

megéri?

2012. jún. 13. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:

75-öt megér.

CS:S-t nem tudom vinné-e, 1.6-ot biztosan.

2012. jún. 13. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen,1.6.

Direkt nem szeretem ha a CS-nek szép grafikája van.Nekem a CS-ben az nem lényeg.

2012. jún. 13. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát a proci miatt lesznek álmatlan éjszakáid azt garantálom, meg a memória, nem sok de azzal talán nem lesz baj. Játékra tényleg max cs1.6 vagy source:)

Esetleg 2005ös játékok:D Ha még képlékeny ezen ár környékén inkább keress egy 2GHz+ és a memória sem baj ha 4GB. De szimpla házira ez is jó..

2012. jún. 13. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
esetleg vegyek használtam MacBookot,ami 2ghz fölött van,vagy Sony Vaiot?
2012. jún. 13. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Házira teljesen okés a MacBook én nagyon szertem a testvéremét használni:D

De azt nem tudom hogy azon az oprendszeren megy a csé:/ (én vagyok az előző)

2012. jún. 14. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

(megint én) :P a Vaio az tökéletes. Sony is ráadsul, és win7 van rajta ami futtatja a cs-t:)

És vinni fogja a legújabb játékokat:)

Az új global offensive, az úg FIFA k, esetleg Crysis2, vagy battlefield 3 előttiek:)

2012. jún. 14. 14:47
 7/7 anonim válasza:
Ez bőven jó, a fent leírt tevékenységekre! :)
2012. jún. 16. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!