Szerintetek érdemes egy kezdőnek tükörreflexes fényképezőgépet vennie?
Figyelt kérdés
Helló!Fényképezőgépet akarok venni.Igaz eddig nem nagyon fotóztam meg ilyenek ,de valahogy érdekel ez a dolog.Nem tudom hogy most érdemes egy tükörreflexest venni vagy elég egy kompakt? PL: Fuji S4000. vagy valami hasonló.Szerintetek?Előre köszönök minden választ !2012. jún. 12. 14:07
41/48 anonim válasza:
220 voltól szerettem volna én is ....és ott fogyott el.Egy világ tört össze bennem....Szerintem vedd a Fuji 4000et és kész ! Ne habozz , mert a végén te is úgy jársz mint én ! :)
15/l , aki a képeket tette fel
42/48 anonim válasza:
Én máshonnan rendeltem nem tudom honnan, de olcsón ki is hozták. Majd írj ha meglesz. Holnap majd rakok fel ide fotókat ha meglesznek a DVD-im amin rajta vannak mert van 1-2 jó amit érdemes megnéznetek, hogy mire képes egy kompakt nem profi kezében:D.
43/48 A kérdező kommentje:
Okés köszi :D
15/F :D
2012. jún. 12. 21:35
44/48 anonim válasza:
Amúgy hogy hívnak ??:D Azt hittem idősebb vagy :)))
45/48 A kérdező kommentje:
Rezi Balázs
2012. jún. 13. 18:07
46/48 A kérdező kommentje:
Téged?;)
2012. jún. 13. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!