Szerintetek érdemes egy kezdőnek tükörreflexes fényképezőgépet vennie?
És milyen Memóriakártyát vegyek hozzá?
220volt-nál fogom rendelni a fényképezőgépet,táskát,memóriakártyát majd.
Minimum 8GB-osat(nekem ez van) De ha lehet inkább 16gb és akármelyikből Class 6-től fölfele(ez jelöli az adatátvitelt)
De attól függ, hogy miben fotózol/videózol. Mert ha elég neked a normál és nem a fine akkor elég a 8gb is mert kb.kétszer annyi fér rá.
"Szerintetek érdemes egy kezdőnek tükörreflexes fényképezőgépet vennie?"
Persze, miért ne. Használd ki, ahogy az elektronikus ketyerék ára zuhan, és pöpec cuccokat vehetsz.
Az az okoskodás, hogy előbb vegyél kompaktot, aztán tükröst, na az valami olyan, hogy először vegyél kispolszkit és majd utána opelastrát.
Én ugyan még filmesekkel kezdtem, de tükrös volt az első gépem is és a 10 éves filmes eos mellett is zokognivalóan ótvartos szar egy kompakt fókuszálási produkciója, különösen félhomályban. Ha ennyi pénzt szánnék most gépre, amiket itt emlegettek, akkor tutira vennék egy jó kis használt vázat, legalább egy 18-55-el, és apránként szereznék hozzá további bizbaszokat.
És egész idő alatt egymilliószor jobb gépem lenne, mellettem a kompaktos haver meg ugyanúgy szopna, mikor gyenge fényű beltérben kell fotózni :) vagy esetleg nem illik vakuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!