Szerintetek érdemes egy kezdőnek tükörreflexes fényképezőgépet vennie?

Figyelt kérdés
Helló!Fényképezőgépet akarok venni.Igaz eddig nem nagyon fotóztam meg ilyenek ,de valahogy érdekel ez a dolog.Nem tudom hogy most érdemes egy tükörreflexest venni vagy elég egy kompakt? PL: Fuji S4000. vagy valami hasonló.Szerintetek?Előre köszönök minden választ !

2012. jún. 12. 14:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

[link]

Az S4000 esetében még őrültebb a zoomátfogás.

2012. jún. 12. 15:29
 32/48 A kérdező kommentje:
Okés köszönök mindent !! :D Hálás vagyok nektek ! :D
2012. jún. 12. 15:30
 33/48 anonim ***** válasza:
Jó a Panasonic, csak más árkategória (közel 100e Ft).
2012. jún. 12. 15:31
 34/48 anonim ***** válasza:
Egyetértek jó lesz neked a Fuji :D mindjárt előkeresem a tavalyi DVD-imet és rakok fel fotókat:D Majd ha vége lesz a sulinak akkor majd megint nekikezdek fotózni. :)
2012. jún. 12. 15:35
 35/48 anonim ***** válasza:
Csak, hogy ha ilyen nagy a zoomja, akkor érdemes egy állványt beszerezned, hogy ne remegjen be!
2012. jún. 12. 15:37
 36/48 A kérdező kommentje:

És milyen Memóriakártyát vegyek hozzá?

220volt-nál fogom rendelni a fényképezőgépet,táskát,memóriakártyát majd.

2012. jún. 12. 16:10
 37/48 anonim ***** válasza:

Minimum 8GB-osat(nekem ez van) De ha lehet inkább 16gb és akármelyikből Class 6-től fölfele(ez jelöli az adatátvitelt)

De attól függ, hogy miben fotózol/videózol. Mert ha elég neked a normál és nem a fine akkor elég a 8gb is mert kb.kétszer annyi fér rá.

2012. jún. 12. 19:20
 38/48 anonim ***** válasza:

"Szerintetek érdemes egy kezdőnek tükörreflexes fényképezőgépet vennie?"

Persze, miért ne. Használd ki, ahogy az elektronikus ketyerék ára zuhan, és pöpec cuccokat vehetsz.

Az az okoskodás, hogy előbb vegyél kompaktot, aztán tükröst, na az valami olyan, hogy először vegyél kispolszkit és majd utána opelastrát.

Én ugyan még filmesekkel kezdtem, de tükrös volt az első gépem is és a 10 éves filmes eos mellett is zokognivalóan ótvartos szar egy kompakt fókuszálási produkciója, különösen félhomályban. Ha ennyi pénzt szánnék most gépre, amiket itt emlegettek, akkor tutira vennék egy jó kis használt vázat, legalább egy 18-55-el, és apránként szereznék hozzá további bizbaszokat.

És egész idő alatt egymilliószor jobb gépem lenne, mellettem a kompaktos haver meg ugyanúgy szopna, mikor gyenge fényű beltérben kell fotózni :) vagy esetleg nem illik vakuzni.

2012. jún. 12. 19:32
 39/48 anonim ***** válasza:

Hát most megnéztem a kínálatukat (memóriakártya)és hát eléggé kevés kártyát találtam.

a www.220volt.hu -ról ezt ajánlom:

[link] ,de ha máshonnan is lehet akkor ezt találtam ami jobb és olcsóbb:

[link] .

2012. jún. 12. 19:35
 40/48 anonim ***** válasza:
Há' vegyen egy tükörreflexes gépet 120k-ért oszt semmit nem tud róla, hogy mi micsoda oszt a végén rájön, hogy nem is akar fotózni. Ha tetszik/érdekli a fotózás és tovább akar lépni akkor ezt a kis kompaktot eladja valakinek és továbblép,de már tud valamit a fotózásról.
2012. jún. 12. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!