Canon 550d vagy Nikon d5100?
Szia!
Én is szeretnék egy gépet mostanság, és hát eléggé körültekintően tettem ezt. Kezdtem először is a neten leírt dolgokkal. Melyik miben jobb stb. Összegzésként a Canon 550d jobb (teszteld, nálad is jobb lesz. Aztán mentem boltról boltra és végül a következőre jutottam:
A Nikon hiába olcsóbb (minimális árral ), a Canon mégis jobb. Objektívek választékosabbak, a videó (szerintem) szebb,és ha valami baja van, sokkal olcsóbb megcsináltatni, mint pl egy nikont.Ha leejtenéd, hozzányomnád vagy bármi mást csinálnál egy nikon d5100-al, meglátszódna nagyon is. Csináld meg a canonnal... nem sokat fogsz észre venni belőle (mármint apró horzsolás és ilyesmi). Nem vagyok egy kimondottan hozzáértő, de kb fél év kutakodás után erre jutottam. (én akkor is a Canont fogom megvenni ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!