Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol találom a PSP-m IP címét?

Hol találom a PSP-m IP címét?

Figyelt kérdés
Rá szeretném kötni a routerre, a PS3 IP címét megtaláltam a "System Information" menüpontban, de a PSP-nek ott nincs, csak a MAC cím.
2009. júl. 2. 00:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Helló!

Kösz a segítséget, persze, h majd leírom, de csak úgy 1-2 hét múlva tudom majd, mert elutazunk. Remélem akk is jó lesz.

2009. júl. 3. 12:40
 12/14 anonim válasza:

2.wok

nekem sikerült végre és köszönöm az első válaszolónak, mert nélküle nem sikerült volna!

Ja és PSP-ről írok!=D

2009. júl. 14. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

Mindegyik válasz tőlem érkezett, ami nem te vagy. :-D

De mi a bánatért pontoztátok le az első válaszomat?

2009. júl. 15. 01:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, bocs, h ilyen kés?n írok, de csak most sikerült megcsin?lni. Szal, a lényeg: 1. belépsz a routerbe és ott minden tilt?st(WEP WPA MAC) KIKAPCSOLSZ, utána PSP-vel felcsatlakozol és utána visszaállítasz mindent, nekünk így sikerült.
2009. aug. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!