Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol találom a PSP-m IP címét?

Hol találom a PSP-m IP címét?

Figyelt kérdés
Rá szeretném kötni a routerre, a PS3 IP címét megtaláltam a "System Information" menüpontban, de a PSP-nek ott nincs, csak a MAC cím.
2009. júl. 2. 00:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Helló!

Én PSP-ről írok neked. :-)

Az IP cím ismerete szükségtelen rákötésnél. Csináld a következőképp:

Internet Browserben nyomj 3szöget > feltülre írj be vmi egyszerü címet > beugró szürke menüben nyomj "new connection" > scan > nevezd el a kapcsolatot > írd be a router biztikódját > mentsd el és voila - kész is. A szív ikonra kattintva menthetsz el könyvjelzőket. Sajna youtube-ot meg úgy általában online videónézést el kell felejteni, a PSP ehhez pite.

2009. júl. 2. 03:23
 2/14 A kérdező kommentje:

Helló!

Kösz a választ, de sajnos nem ilyen egyszerű(ha így lenne, nem írtam volna ki a kérdést:). A router nincs levédve, hanem egy olyan izé van rajta, h meg kell adni az IP címét és csak azoknak sugározza a netet, a többinek nem. PSP-n fel akarok lépni, kiírja, h IP cím lekérdezése(angol nem tom hogy van, vmi Optaining IP Adress), aztán itt vége.

2009. júl. 2. 11:53
 3/14 anonim válasza:
100%

1. válaszoló

Nekem nem engedi h csatlakozzak, pedig azt csináltam amit leírtál..:(

2009. júl. 2. 15:12
 4/14 A kérdező kommentje:
Majd kihívok vkit, azt ő megcsinálja. Kösz a választ, ha neked sem működik, te is hívj ki vkit!
2009. júl. 2. 16:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak látnám, mi nem stimmel.

Kérdező: én sajnos ilyen router-rel még nem találkoztam.

Mindkettőtöknek: szóval a felső rublikába beírtatok valami VALÓS webcímet és a PSP-nek előugrott a kis szürke menüje. Elvileg még üres. Csak "New connection"-t látni. Katt rá és "scan" a következö menüben. A PSP-nek most keresnie kell egy pár mp-ig. Ezután kiad egy listát. Közte van a routeretek? Írjátok le szóról-szóra mit láttok.

2009. júl. 2. 16:25
 6/14 A kérdező kommentje:

Na,

Megnyitom a böngészőt, beírok egy tetszőlege címet, utána ugybár rájön, hogy nincs net, ezért megnyitja ezt a szürke ablakot, ott én a New Connection/Scan-re megyek. Behozza természetsn azt a routert is, amre csatlakozni szeretnék. Rákattintok, ott tovább megyek(mivel nincs rá jelszó) és automatikusra teszem a többi beállítást. Végzek vele, megjelenik így már a hozzáadott listához. Rákattintok. Obtaining IP Adress(vmi hasonló, feljből nem tom), itt egy kicsit villog a zöld, azt csá. Ennyi volt.

2009. júl. 2. 16:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
OK. Rákkatintva a routerre abban listŕban elöhozza az SSID (kapcsolat neve, lényegtelen) > WLAN security settings (a te esetetben "None") > Adress settings: itt ne az Easy-re kattints hanem a Custom-ra > IP adress settings: itt kellene próbálkozni a Custom vagy a PPPoE módokkal. Talán ez lehet a kulcs...
2009. júl. 2. 17:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit, köszönöm a választ!
2009. júl. 2. 18:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: nem hinném, hogy a routernek kellene a PSP IP-címe, hiszen az látja mindenkiét aki próbál rákapcsolódni. Inkább a PSP-nek van szüksége a router-ére.
2009. júl. 2. 18:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha esetleg sikerült összehozni őket akkor majd add már légyszi tudtunkra. Érdekelne meg az is, hogy mi volt a gixer. ;-)
2009. júl. 2. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!