Hol találom a PSP-m IP címét?
Helló!
Én PSP-ről írok neked. :-)
Az IP cím ismerete szükségtelen rákötésnél. Csináld a következőképp:
Internet Browserben nyomj 3szöget > feltülre írj be vmi egyszerü címet > beugró szürke menüben nyomj "new connection" > scan > nevezd el a kapcsolatot > írd be a router biztikódját > mentsd el és voila - kész is. A szív ikonra kattintva menthetsz el könyvjelzőket. Sajna youtube-ot meg úgy általában online videónézést el kell felejteni, a PSP ehhez pite.
Helló!
Kösz a választ, de sajnos nem ilyen egyszerű(ha így lenne, nem írtam volna ki a kérdést:). A router nincs levédve, hanem egy olyan izé van rajta, h meg kell adni az IP címét és csak azoknak sugározza a netet, a többinek nem. PSP-n fel akarok lépni, kiírja, h IP cím lekérdezése(angol nem tom hogy van, vmi Optaining IP Adress), aztán itt vége.
1. válaszoló
Nekem nem engedi h csatlakozzak, pedig azt csináltam amit leírtál..:(
Bárcsak látnám, mi nem stimmel.
Kérdező: én sajnos ilyen router-rel még nem találkoztam.
Mindkettőtöknek: szóval a felső rublikába beírtatok valami VALÓS webcímet és a PSP-nek előugrott a kis szürke menüje. Elvileg még üres. Csak "New connection"-t látni. Katt rá és "scan" a következö menüben. A PSP-nek most keresnie kell egy pár mp-ig. Ezután kiad egy listát. Közte van a routeretek? Írjátok le szóról-szóra mit láttok.
Na,
Megnyitom a böngészőt, beírok egy tetszőlege címet, utána ugybár rájön, hogy nincs net, ezért megnyitja ezt a szürke ablakot, ott én a New Connection/Scan-re megyek. Behozza természetsn azt a routert is, amre csatlakozni szeretnék. Rákattintok, ott tovább megyek(mivel nincs rá jelszó) és automatikusra teszem a többi beállítást. Végzek vele, megjelenik így már a hozzáadott listához. Rákattintok. Obtaining IP Adress(vmi hasonló, feljből nem tom), itt egy kicsit villog a zöld, azt csá. Ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!