Milyen wireless headset-et vegyek PS3-hoz?
Játékok közbeni chat-hez használnám. A sony headset-ért sokallok kiadni 10ezret, mert néztem például ezt:
Ennek igen kedvező az ára, de gondolom a minősége annál rosszabb. Vagy még néztem ezeket is:
Szóval a sony headset mivel tud többet mint például a 2000 forintos? (az üzem időn kívül)
Minőség és hangzás, ebben jobb.
A vaterásat semmiképp se vedd meg, lehet működik 1-2 hónapig, de neked is recsegni fog, a mikrofon is recsegni fog, halk, szarul szól, minden baja van egy ilyennek.
Vagy a konzolstúdiósakat vedd meg, azok legalább márkásak, vayg a hivatalos Sony-t.
Nem tudom mennyi pénzt szánnál rá de a legtöbb konzol oldalon van kb 25 000 ft ért vezeték nélküli (virtuális) az az 7.1 es SONY fejhallgató ha több infót megnézel róla rájössz hogy megéri főképp az fps játékok körülvevő hangefektjei miatt
itt egy segítő link
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!