Nem sikerült a saturnba megcsinálniuk az mp3am, mondták hogy vásároljam le, a pénzt visszakérhetem? Jogom van a pénzt kérni azzal az indokkal, hogy abba az árba nem kínálnak számomra amegfelelő árucikket?
Figyelt kérdés
1hetet kaptam a levásárlásra..2009. júl. 1. 14:34
1/5 anonim válasza:
Mivel nem találtál más terméket visszakérheted az árát.Ha nem tetszik nekik emlegesd a fogyasztóvédőket, ha ez sem segít kérd a vásárlók könyvét, írass jegyzőkönyvet, de ne légy durva. A lényeg hogy a pénz visszajár.
2/5 A kérdező kommentje:
jól van köszönöm:) 16éves vagyok..de ettől még megmerem majd:D
majd úgy csinálom ahogy írtad:) nagyon köszi a segítséget.
2009. júl. 1. 14:43
4/5 anonim válasza:
Megkérdeztem a fogyasztóvédelmiseket, akik azt mondták,hogy a vásárlás forint alapú tehát hiába akarnak neked utalványt adni ha te a pénzt kéred. Meg kell mondani, hogy én a pénzt akarom. Ha nem akarják oda adni akkor kérd el a panaszkönyvet és írjál bele. A panaszkönyvre 15 napon belül válaszolniuk kell neked írásban. A lényeg,hogy legyen írásos bizonyítéka annak,hogy nem akarták neked a pénzt adni. Mire a panaszkönyvért fogsz nyúlni a pénz a kezedben lesz :)
Ha nem hívd fel a fogyasztóvédelmiseket ezen a számon: 06 1 459 4836 vagy 06 1 459 4833
5/5 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm. kedves tőled hogy utána jártál:) elmentem a számukat, bár rem nem lesz rá szükség:D
2009. júl. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!