Led vagy plazma? Ajánlatokat várok!
Ti mit ajánlotok?
100Hz full hd led tv-t vagy 600Hz full hd plazma-t?
Mindkét tv legalább 40col, maximum 150.000Ft és tudjon usb-ről mkv-t lejátszani! 2d, 3d mind1
Tippeket várok, hogy milyen tv-t vegyek.A lényeg a kép minősége,élessége.Az áram fogyasztás nem fontos szempont.
Másfél méteres képernyő méretig egyértelműen LCD kijelző, LED háttér világítással!
Ha a rövidebb élettartam és a nagyobb fogyasztás, több hő nyáron sem zavar akkor lehet plazma is használni.
Két méteres képernyő mérettől felfelé viszont plazmát szokták használni. mert az LCD-nél vannak méret korlátok.
Viszont a plazma megoldja a szoba fűtést is. Valami jó klímát érdemes a helyiségbe beszerelni mert a plazma képernyő fűt mint egy hősugárzó. Csak sétálj végig egy bemutató teremben a plazma és a LED LCD tv-k mellett.
A plazmák között majd leizzadsz, meglátod. :-))
balu1! Szerintem 150.000Ft ért nem kapok 2méteres tv-t.:D
Amint írtam az fogyasztás nem nagyon érdekel.Nekem a lényeg a tűéles kép,élénk színék, tehát a képminőség. Esetleg tudnátok írni tv-ket amit ajánlani tudtok?
Ezeket "élőben" érdemes megnézni valamelyik bemutató teremben. Így nehéz típust mondani, illetve az szerintem többet mond ha több típust látsz egymás mellett. Először a képet érdemes megkritizálni, azután érdemes a típust nézni.
Valójában nem a fogyasztás okozza a kellemetlenséget, hanem nyári kánikulában a vele járó hő.
Gondolj csak bele, rekkenő hőség van még éjszaka is és ha tv-t akarsz nézni akkor egy kis kályhát kell még vele beüzemelned.
Igaz, egy jó klíma semlegesíteni tudja a keletkező hőt.
Szóval nem is a fogyasztással van a baj hanem rekkenőben a kényszerű fűtéssel, mert ez hozzá tartozik a plazma tv nézéshez is, mint a főzéshez a meleg.
klíma van az nem probléma.
Köszönöm a válaszokat és az ajánlatokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!