Xbox 360 VS. PS3?
Ésszerű választ nem fogsz kapin, mert kinek ez van, kinek az és eszerint fogja mondani a magáét!
Röviden megpróbálom összefoglalni:
PS3:
-Ingynes multy
-Sok PS3 exkluzív játék (Pl.: Metal Gear Solid, Motorstrom, Grand Turismo) ebben annyira nem vagyok otthon, mert Xbox 360 van! :)
-Blu-ray olvasó
-Nem flashelhető, ergo eredeti játékok jöhetnek csak szóba
Xbox360:
-Fizetős multy (9000 ft/év, de jobb szolgáltatás, külföldi profil esetén, mert a magyar régiós LIVE még nincs teljesen feltöltve tartalmakkal)
-Itt is szintén sok exkluzív játék (pl.: Fable, HALO sorozat, Forza Motorsport, Alan Wake, Gears of War trilógia...)
-Warezolhatsz, mert szinte megjelenés előtt már 2 héttel fent vannak a gémek neten!
-Sima duplarétegű lemezzel mennek a játékok, aminek az ára Verba esetén durván 300 ft/db áron mozog!
-Az új fekete SLIM-ek nagyon megbízhatóak, a régi hibák (pl túlemelegedés) nem áll fenn!
- Jobb fogású kontrollere van az Xbox 360-nak, mint a PS3nak!
-Talán a képminőség jobb az Xboxnak, kizárólag HDMI kábellel! De ezért az utánam következők megköveznek, főleg akinek PS3-a van! :D
Nagyon dióhéjban ennyi lenne!
Előző:
mondatokat lehetne írni arról, hogy milyen buta vagy.
Ps3. kipróbátam mind2-t és ha az uncharted-el játszol az egyszerüen leirhatatlan érzés.
Érvek
PS3:
-Ingyenes multi
-Sokkal szebb grafika
-Nem kell elem a kontrollerbe csak rá kell kötni ha merül
-Kicsi és jobb fogása van a kontrollernek
-Exclusie játékok(Killzone, resistance, uncharted, ratchet, jak triologia, PA!N, és a kedvencem a Little Big Planet:D)
-Ps move
-Blu-ray lejátszás
Xbox:
-olcsóbb
-jópofa karakter kreálás
Ennyi jut eszembe
És a kinect az nem valami jó kipróbáltam de max 2 jó játszani.
Kedves Sipos Gábor!
Kicsit kiegészítenélek, illetve javítanék, mert sok olyat írtál ami, viszont kicsit megtéveszted a kedves kérdezőt ezért néhány helyen korrigálásra, pontosításra szorulsz a PS3 résznél, az Xboxot meg azért nem írom le, mert azt már fentebb kifejtettem, egy röpke összehasonlításban:
"Érvek
PS3:
-Ingyenes multi
(ez igaz)
-Sokkal szebb grafika
(nem igaz, mert Xboxon is gyönyörű, ráadásul ez TV függő is, nem mindegy hogy egy szutyok SCART-os CRT-n, vagy egy minőségi LED, LCD, vagy PLAZMA TV-n játszik az illető)
-Nem kell elem a kontrollerbe csak rá kell kötni ha merül
(ez is igaz, viszont Xboxhoz is van ilyen lehetőség az aksis joyokhoz)
-Kicsi és jobb fogása van a kontrollernek
igaz, hogy kisebb, de hogy a fogása jobb az eget rengető baromság részedről!! Egy Xbox kontroller sokkal jobban kézre esik, mint egy PS3 kontroller!!! TAPASZTALATBÓL MONDOM, Xboxom van, de PS3al is játszottam sokat...!!!)
-Exclusie játékok(igen természetesen vannak, bár ez sem egy olyan dolog, ami kiemelkedik, mert az Xboxnak is vannak nagy exklúzív húzú játékai)
-Ps move (EZ sem kiváltság, az Xboxnak ott a KINECT, szóval ez sem előny!)"
Előzővel nagyjából egyetértek:
- grafika tényleg nem sokkal jobb, csak minimálisan.
Szinte ugyanaz, csak a PS3 exkluzívok valamivel szebbek, de már-már észrevehetetlen
- joystick-nál hülyeség, hogy ez vagy az a kényelmesebb, mindkettő jó
- Move és Kinect is felesleges
Viszont amibe nincs igaza az előzőnek:
PS3 exkluzívok terén igenis kiemelkedik.
Míg boxnak ott van 3-4 nagy exkluzív cím, addig PS3-nál ez lazán 10 fölött van, és E3 után ez csak nőni fog (Beyond, The Last of Us).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!