Van egy Grundig LCD TV-m és egy bizonyos dolgot nem tudok hogy kell csinálni? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
A pontos típusa: LCD TV 32 GLX 3102 C
a baj hogy nem tudok pendrive-ról filmet lejátszani pedig a TV elvileg tudja a lejátszását :/
A válaszokat előre is köszönöm :)
2012. máj. 27. 18:52
1/4 anonim válasza:
Milyen filmet szeretnél játszani?
2/4 A kérdező kommentje:
igazából minden formátumot próbáltam de egyikkel sem jutok semmire :/
2012. jún. 4. 10:39
3/4 anonim válasza:
Én ugyanezt vettem tegnap, de nekem a boltba az eladó állította be, hogy tudjak mozgó képet is lejátszani. Eredetileg csak állóképet tud. Az, hogy tudja a tv, csak paraszt vakítás sajnos.
4/4 Matlák válasza:
Természetesen van megoldás! A menübe belépve 8500 kód beadásával bejön egy szervízmenü. Ott első lépésben a második pontra (source Configuration) lépve 2356 kód és USB Navail-ról Avail-ra kell állítani. Második lépésben a harmadik ponton (TV Confuiguration) szintén 2356 kód és a távirányítót YE1187R-re állítani és lehet nézni teljes képernyőn. Remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!