Milyen 3D Full HD TV-t érdemes venni, ha 81 cm-esre lenne
szükség?
11/20 A kérdező kommentje:
Hát fülhallgató kimenet van rajta, de akkor tiltja a hangszórót. Olyat, hogy egyszerre működjön a 2, én még csak erősítőnél láttam, de biztos van itt, aki nálam tapasztaltabb.
2012. máj. 23. 22:24
Jaaa, kezdem már érteni, van valaki, aki hallássérült és neki fejhallgatón kellene a hangosabb hang. Hát szerintem ezt erősítővel tudod megoldani, 15-20 körül már kapsz olyat, ami ezt tudja, 2 hangfal hozzá olyan 10k összesen és a tv hangjától klasszisokkal jobb hangot kapsz.
2012. máj. 23. 22:28
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak:eltaláltad!
Csak ugye az még külön pénz lenne.
Ezért gondoltam,hogy van itthon egy hordozható magnó,melynek van RCA bemenete,és fejhallgató csatlakozója,hogy olyan TV lenne a legjobb,amin van RCA kimenet.
Egy kábel kell összekötni,és megvan a megoldás.
Tehát ilyet tudtok mondani,ilyen típust?
Azt nézd meg előtte, hogy ha bedugod a magnóba a fejhallgatót, akkor átkapcsol e arra, vagy egyszerre szól a hangszóróval.
Azért mondtam az erősítőt, mert az képes váltani a 2 között és egyszerre erősíteni két jelet külön-külön. Tv a saját hangját kikapcsolja, ha külső hangforrást csatlakoztatsz, én olyan tv-ről nem tudok, ami továbbítja a hangot erősítőnek és a saját hangját is megtartja, de attól még lehet, hogy van ilyen. Én tv-mre ha az optikaira kötök erősítőt, a saját hangját lelövi, az erősítő képes külön erősíteni fülest és hangfalat.
2012. máj. 24. 11:00
Vagy még egy "csúnya" megoldás, ha találsz RCA-sat, akkor azt meg lehet osztani, de oda is kell erősítő..próbálok agyalni, de nem jut eszembe jobb.
2012. máj. 24. 11:01
17/20 anonim válasza:
Én ezt a P42 panasonic -ot vettem: [link]
iszonyat jó a képe.
itt van egy kis olvasnivaló is tanácsokkal: [link]
2012. máj. 24. 15:34
Nem kell külön erősítő, ha egy jack elosztót dugsz a kimenetbe, egyikbe mehet a füles, másikba egy külső hangszóró.
Ha olcsó kell, Samsung UE32D5000, ha nincs árkorlát, akkor UE32D6500, szerintem annak van a legszebb képe 200 alatt az összes közül.
2012. jún. 28. 23:32
19/20 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy már nem aktuális a kérdés, de mi Samsung Smartot vettünk két hete. Páromnak teljesen elképzelhetetlen volt, hogy az olimpiát ne 3D-ben nézzük. A kis technikamániás :D Úgyhogy megvettük, meg 1-2 játékot is hozzá, meg vannak 3D-s filmek is, úgyhogy készülünk az olimpia utáni időszakra is:) Az elején még előfordult 1-2 malőr, mikor ügyfélszolgálatosokat kellett hívni, de távsegítséggel rákapcsolódtak a tv-re és pikkpakk megoldották, hála érte:) Azóta meg minden megy rajta mint a karikacsapás! aztán remélem már nem nyomkodunk félre rajta semmit, de ha mégis, majd boldogítjuk őket egy kicsit:) Mert sajna nekem is megtetszett ez a 3D dolog, és élvezem a játékokat lássuk be:)
2012. aug. 9. 11:39
20/20 Anhaido válasza:
Helló!
UE32ES6-os szériát ajánlom vagy F sorozatot 3d Full hd led tvre...
Egy műszaki értékesítő
2013. okt. 15. 13:51
Kapcsolódó kérdések: