Technika márkájú tv-t szabad venni?
Figyelt kérdés
Tesco-ban elég akciósak ezek, mit lehet róluk tudni?2012. máj. 22. 07:22
1/7 anonim válasza:
az hogy low budget kategória. LG is olcsó, inkább azt vennék, az minőségi.
2/7 gergoap válasza:
Nem! 1-2 éven belül biztos, hogy tönkremegy!!!
3/7 anonim válasza:
Amikor már a Volvo is kinai, azért nem olyan rosszak azok! Én több technika márkájú készüléket is használok (TV, fényképezőgép) évek óta jól működnek
4/7 anonim válasza:
szerintem attól is függ hogy ki hogy használja... én 2000 ben vettem egy 37 centis orion televíziót... egy ismerősöm is ugyan olyat vett de neki 3 évig bírta... enyém még mindig hibátlanul működik és egyszer sem volt sem szervízben és szerelőnél sem... egyetlen hibálya hogy a távirányítója már nem az eredeti.... mert leejtettem és kijött az egyik szára annak a kis izének ami küldi a jelet... de univerzális távirányítóval megy zavartalanul... de én ha tv-t vásárolok csakis oriont veszek hisz volt egy másik... még annó 30 éve nagyanyám vette és 2002 környékén halt be... azhelyett vettünk egy másik oriont meg hugomnak mégeggyet akkorát mint enyém csak más tipust... és mind hibátlanul megy egyszerű gyors és vagy részletes a beállításuk és a képminősége is kitűnő ahoz képst hogy hagyományos dobozos televíziók... úgyhogy én az oriont csak ajánlani tudom...
5/7 anonim válasza:
Ez olyan, hogy láttam már 100k-s DENON erősítőt, ami 2 hónap alatt meghalt, az ezer éves wintek erősítő meg 20 éve hibátlanul megy, nehéz ma már márka alapján ítélni.
Én Philipset vettem, sok ilyen készülékem van és nem csalódtam bennük, remélem ebben sem fogok.
6/7 anonim válasza:
Nekem tavaly július óta van egy 102 cm-es Technika lcd tv-m,én elégedett vagyok vele. Külsőre olyan mint egy Samsung, rá is van írva, hogy Samsung panelből készült.
7/7 anonim válasza:
Még annyit, hogy a távirányítójával vagyok elégedetlen, mert csak kizárólag 90 fokos szögben kezeli, vagyis nem lehet oldalról irányítani, csak függőleges szögben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!