A technika markaju digitalis fenykepezogepek jok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 20:13
1/5 anonim válasza:
A Technika a Tesco saját márkája. Nem olyan hű de rosszak a cuccaik, de azért ha teheted, inkább hagyjad. Kapsz jobbat is.
2/5 anonim válasza:
nekem MP3-asom van.az jól szuperál.mennyibe kerül a f.gép?ha nem nagyon drága vedd meg.
3/5 anonim válasza:
hátha sokkal olcsóbb mint a másik akkor vedd meg, sztem nagyon jók árukhoz képest, nálam itthon is elszaporodtak az ilyen 1000-2000 ft os cuccok , teljesen jók, egerek, hangszórók, dvdlejátszó, pendrive, lámpa, webcam... egyik se döglött be max nem olyan szép meg igényes anyagból van... :D ha olcsó akkor jó
4/5 anonim válasza:
Nekem digitális fényképezőgépem van Technika márkájú,már 2 éve megvan,semmi gondom nem volt vele,pedig azt mondják olcsó húsnak híg a leve,de ez bőven megérte azt a 7 ezer forintot amibe került anno.Még a fóliázása is rajta van,pedig két gyerek mellett napi használatban van.Memóriakártyát és tölthető elemeket vettem csak hozzá,de szerintem ezt bármelyik másik márkánál meg kellett volna tennem.Szóval nekem bevállt.
5/5 anonim válasza:
Nekem MP3-am van és nagyon jól szol, és már 2éves és semmi bajom nem volt vele.Szóval szerintem jó kis cuc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!