PSP 1000 mennyiért lenne célszerű eladni?
Sziasztok!
egy adott vevő jelöltnek mennyiért lenne célszerű eladni:
5 PSP játékot: GTA:LCS, Namco Museum, NBA LIVE 06, NFS: Underground, Burnout: Legends
(jó állapotban vannak, megvan a dobozuk, nem töröttek a CD-k, és még a leírásuk is megvan)
Egy Logitech tokot:
Fekete, ütésálló, van hely a PSP-nek, 3 játéknak és 4DB memóriakártyának, újszerű, tiszta alig karcos (felületi karcos)
Egy PSP 1000-gépet, általam flashelt, alig karcos semmi baja sem volt, rendesen karbantartottam.
Egy Sony Memory Stick Duo Pro 4GB-os memóriakártyát: GTA Chinatown Warssal, GTA: VICE CITYvel, Motorstorm Arctic Edge-vel, Wipeottal és egy Angry Birds játékkal feltöltve
Továbbá: megvan az eredeti doboza, töltője is.
Mennyiért érné még mindezt egyszerre eladni? Vagy célszerűbb lenne külön-külön?
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem ha a gépnek semmi baja akkor csak a gép megér 1 20000 forintot mert csak a bolt új ára 28000 forint
Szerintem inkább 1be add el mert ha megveszi tőled valaki aztán meg rád marad a játék azokért te döntsd el mennyit szeretnél kapni mert te tudod mennyi volt és mennyit akarsz érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!