PSP 1000 mennyiért lenne célszerű eladni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

egy adott vevő jelöltnek mennyiért lenne célszerű eladni:

5 PSP játékot: GTA:LCS, Namco Museum, NBA LIVE 06, NFS: Underground, Burnout: Legends

(jó állapotban vannak, megvan a dobozuk, nem töröttek a CD-k, és még a leírásuk is megvan)

Egy Logitech tokot:

Fekete, ütésálló, van hely a PSP-nek, 3 játéknak és 4DB memóriakártyának, újszerű, tiszta alig karcos (felületi karcos)

Egy PSP 1000-gépet, általam flashelt, alig karcos semmi baja sem volt, rendesen karbantartottam.

Egy Sony Memory Stick Duo Pro 4GB-os memóriakártyát: GTA Chinatown Warssal, GTA: VICE CITYvel, Motorstorm Arctic Edge-vel, Wipeottal és egy Angry Birds játékkal feltöltve

Továbbá: megvan az eredeti doboza, töltője is.

Mennyiért érné még mindezt egyszerre eladni? Vagy célszerűbb lenne külön-külön?

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 21. 14:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a gépnek semmi baja akkor csak a gép megér 1 20000 forintot mert csak a bolt új ára 28000 forint

Szerintem inkább 1be add el mert ha megveszi tőled valaki aztán meg rád marad a játék azokért te döntsd el mennyit szeretnél kapni mert te tudod mennyi volt és mennyit akarsz érte :)

2012. máj. 21. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egészet kb. 26e ért birnád eladni.
2012. máj. 22. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!