Mennyiért adhatom el az Xbox-omat?
Figyelt kérdés
Van egy XBOX 360 S 250GB készülékem 1db wireless kontrollerrel, 1db Wireless Speed Wheel-lel, Skate 3, Red Dead Redemption és Forza Motorsport 4 játékokkal. Emellett adok mellé kb 50 db AA típusú ceruzaelemet (ilyet eszik a kormány meg a kontroller is). Mennyiért tudnám eladni vaterán?2012. máj. 16. 23:15
1/7 anonim válasza:
elöször próbáld 80000-ért azt ha nem veszik akk mindig menj le pár ezressel de arra ne számíts hogy percek alatt megveszik mert én pl 50000-ért venném meg (mert én most vennék xboxot) :))
2/7 A kérdező kommentje:
kösz megpróbálom :)
2012. máj. 17. 11:38
4/7 anonim válasza:
Hát azt azért vedd figyelembe hogy 55.000 Ft-ért van vadonat új xbox360 S 250G. Te e mellé adsz 3 játékot és 1 kormányt az oké(az 50 elem szerintem senkit nem érdekel mert filléres dolog), de így is nagyon meglepne ha elmenne 65.000ért. Szerintem 50-55 körül tudod csak eladni. De sok sikert.
5/7 anonim válasza:
(első) hátha ez 55000 ért lenne szentem egyből lecsapnák rá :D
6/7 anonim válasza:
DE SZERINTEM CSINÁLD AHOGY MONDTAM MINDIG MENJ LE AZ ÁRRAL ;)
7/7 anonim válasza:
52k alapból a gép. nem? + 1db kormány--> ami több mint 10k ami már kapásból 62k. És még nem soroltam az 50 db elemet és a három játékot. A 3 játék kb. 4-5-6k (ez már így kb 70-75k) + 50 db elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!