Megéri X-box-360 Arcade Slimet (4gb) a Tescoban megvenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
X-box 360-at szeretnék vásárolni és a Tescoban rátaláltam egy X-box-360 Arcade Slimre jó áron. Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek megéri itt megvenni mondjuk egy Media Markthoz képest ahol drágább?
Miért ne érné meg? Teljesen mindegy, hol veszed meg, garanciát kapsz rá. Persze azt meg kell kérdezni a vevőszolgálaton, hogy meddig hozhatod vissza, és hogyan működik a csere. De nem lesz vele baj, veheted tescoban is.
2012. máj. 16. 20:07
2/9 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy valóban jó áron lenne. Mennyi az az annyi?
2012. máj. 16. 21:19
3/9 anonim válasza:
Most lesz valami akció a tescoba, elvileg 55 vagy 56K
Az új slimet szerintem nem kapsz 50k alatt, de nyugodtan linkelheted őket.. :)
2012. máj. 16. 22:59
6/9 anonim válasza:
Te hülye vagy?
Te magad linkelted 44500 Ft-ért.
2012. máj. 16. 23:03
7/9 anonim válasza:
Az egy dolog ami ott van, de még nem kell 100% -ra venni, olyan mint az árgép. Amikor megkérdezed akkor meg nincs annyiért...de ne legyen igazam!
2012. máj. 16. 23:11
8/9 anonim válasza:
Ilyen konzolos oldalak, ha nem az eredeti árban tüntetik fel az árult terméket a fogyasztóvédelem megbassza őket! Szóval, amit az oldalakon látsz, azok a valós árak!
Az árgép nem tudom, hogy jött ide, az csak összegyűjti a boltokat, hogy tudd, hol kaphatod meg olcsóbban az adott terméket!
Amúgy az 55.000 Ft sok az Xbox 360 Slim 4 GB-ért, amikor Pesten már ugyan ezt, egy konzol boltban megveszed 45-ért!
2012. máj. 17. 15:35
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy eredeti árban tünteti fel, de ez olyan vevő csalogató, rengeteg ilyen webáruház van. A lényeg ,hogy mindenképp meg kell kérdezni tőlük van -e egyáltalán olyan termék amit te meg akarsz venni. Mondok egy egyszerű példát erősítőt akartam venni, van 2011 és 2012 es modell, mindenhol a 2011 est árulták, minek vegyem meg a régit, mikor van új is több funkcióval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!