Hogyan tudok migrálni xbox 360-on?
Figyelt kérdés
Ugyanis hülye voltam és átmentem magyar live-ra kb. 1 éve ,de nagyon utálom mert itt a szolgáltatások felét nyújtják ,mint amit a külföldi gold membership tagoknak2012. máj. 16. 18:41
1/6 rozsa13bela válasza:
Resetelt . A beálitásaid !. Vagy frissítsd ! a verziot
2/6 anonim válasza:
Előző neked mi az anyanyelved? Szuahéli?
Egyébként amiket írtál semmi köze az országhoz.
Elvileg Xbox.com-on egyszerűbben tudsz váltani, nem emlékszem pontosan.
3/6 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2012. máj. 17. 16:44
4/6 anonim válasza:
Nekem is magyar a régióm de szerintem nem lehet régiót váltani! Ha mégis akkor hogyan? Azt tudom mikor megjelent a magyar LIVE át lehetett jönni, de magyarroól szerintem nem lehet UK-ra vagy USA-ra menni...
5/6 A kérdező kommentje:
De most akkor ,ha az ember külföldre költözik ,új profilt kell létrehozi?
2012. máj. 22. 20:20
6/6 anonim válasza:
Hát már kéne? Magyarorságról is lehet USA meg UK meg minden LIVE-ra regisztrlni és játszani, ugyanugy amerikától Ázsiáig minden országba lehet Magyar LIVE profillal is játszani szerintem... Legalábbis Londoni iskerősömnek magyar live profilja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!