Xbox 360 slim vagy Iphone 4S? 15/F
Komolyan kérdezed?:D
A kettőt nem lehet összehasonlítani, attól függ, hogy mire van szükséged. Telefon vagy konzol. Döntsd el.
Xbox 360-hoz nem árt egy normális (nem kocka) tv.
Bár látom nagyon nagy bajban vagy, hogy mit kérj:D
Ha van normális géped, amin a játékok normálisan elfutnak, akkor inkább kérj Iphone-t.
Ha játék: Xbox 360
Ha minden más egyéb: iPhone
Ha az ár is beleszámít: Xbox 360
És ha az érték is: Xbox 360
Az iphone 125k lenne ;)
De mondjuk xboxxal most nyáron sokat játszanék, de ahogy elkezdődne a gimi akkor már nagyon keveset. mivel flashes lenne nincs internet, live stb. :(
Iphone az meg mindenapi használatra jó csak sok az ára.
Inkább előrelátóan gondolkozok.
Miért nem veszel akkor egy olcsóbb telefont és mellé egy Xbox-ot vagy egy hordozható konzolt?
Nem csak Apple cuccokból áll a világ, másrészt meg a 125k-s iPhone még idén "menö", utána már nem, merr najd kijön az új, még erösebb hardverrel, 1-2 játék csak azon fog már futni stb.
Persze lehet azt is csinálni, hogy megveszed, aztán egy év múlva meg +30-40k-ért meg becseréled egy újra stb.
Amúgy meg jól írják, konzolt már nem éri meg feltörni. Nekem sincs sok játékom hozzá, de nem is unatkozok, 1-2 játékban egyszerüen iszonyat jó multi van. :)
Persze ez én vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!