Flash/rgh? (x-box360)

Figyelt kérdés
Meddig lehet flasheltetni a slim eket illetve a flash vagy a rgh a jobb és mennyibe kerülnek Dunaújvárosba vagy környékén hol csinálják?
2012. máj. 16. 17:55
 1/9 Fazekas Krisztián ***** válasza:
A flash,tulajdon képpen azt jelenti,hogy felülírják az olvasót,vagyis le tudod játszani az írott játékokat... A flashek közül többféle verzió van.. A 3.0-ás verzió a legújabb,de a heckerek folyamatosan dolgoznak az újabb verziók megvalósításához...(ez olcsóbb mint az rgh)És szerintem ezt kellene csinálni a gépeddel..3.0-val le tudod játszani a xgd3-mas lemezeket is...Az rgh az teljesen más tészta,a lényege ugyanez de más fajta módon érik el az eredményt....De nem tudom,hogy próbáltad-e már a xbox live-ot,mert ha még nem,mindenféleképpen próbáld ki még a módosítás elött,mert ha mondjuk flash-elve mész fel,akkor BANN!!! Egy szó mint száz én a flash-et javaslom ha mindenképp módosítani akarod a géped..De azért tudni kell,hogy mielött ebbe belevágsz akkor ne menj fel netre!!!(mármint a box-al)... De az olvasónak nem a legjobb,de hát kell sz olcsó játék.. :)
2012. máj. 16. 18:35
 2/9 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Úgy értem flash-el ne menj fel a netre.. :)
2012. máj. 16. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm igazából még csak tervezem a box vételét csak gondoltam előtte körbejárom a dolgokat. Hallottam olyat is, hogy a slim-eket nem lehet flash elni ez mennyire igaz? Illetve hogy a 4gb os vagy a 250 es éri meg jobban? (mert halottam azt, hogy a lemezt mindenféleképpen be kell tenni a játékhoz:S
2012. máj. 16. 19:03
 4/9 Fazekas Krisztián ***** válasza:

Hahhhh! Én mindig nevetek olyan embereken akik a tévhitet hitetik el másokkal,és azt modják amit nem is tudnak...Szóval,a helyzet a következő::: Természetesen a Slimet is ki lehet flashelni,de én nem csináltattam meg a flasht a slimemnél mert én oda vagyok a live-ért a live az egy olyan funkció az xboxon ahól demókat tudsz letölteni és minden mást,meg tudsz a haverjaiddal játszani,úgy,hogy ők nem jönnek át hozzád... (Szóval aki rákap a zamatára,azt nem lehet a gép elől elrángatni).. :)

A slimnél ha több játékot veszel,vagy több játékkal játszol akkor nyilván jobban meg éri a 250gb-os vinyó,hogy tudd tárolni a játékokat kényelmesen... A 4 GB-oson is tudod a játék mentéseidet tárólni,azonban nem tudod felmásolni a gépre(vinyóra)Ezt nem muszáj megtenni,csak akkor ha egy játékkal több hónapig játszol,és akkor amint az xbox bepörgeti a lemezt az után ki lehet venni,és úgy játszani vele,hisz már a merevlemezről olvassa a játékot...De ugyanúgy tudsz a 4gb-osra mentéseket csinálni... CSAK ennyi a különbség....

2012. máj. 16. 19:20
 5/9 Fazekas Krisztián ***** válasza:
Megkíméled így jobban az olvasót,ha rámásolod.... Másolás az olyan 10gb-ot vesz le játéktól függően,a mentés meg csak pár kb-ot..... De azt is csinálhatod,hogy megveszed a 4-gbosat és ha úgy látod veszel hozzá egy 250gb-os vinyót....De a live-ot mindenképp próbáld ki még a módosítás elött,ha úgy próbálod ki,hogy már módosítva van,akkor megáll a képernyő,lefagy,és meg kell stervizelni... Csak szólnék,még,hogy a flash meg az ilyen dolgok illegálisak...!! Szóval ezt nagyon ne beszéld meg közösség oldalakon meg ilyesmi... Én már láttam olyat,hogy ezekről beszélgettek páran és lenyomozta őket a rendőrség...... Szóval én nem módosítanám...
2012. máj. 16. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm az információkat akkor majd ha megveszem a gépet mindenképp kipróbálom a live-ot. Melyik gamet éri meg szerintetek megpróbálni?
2012. máj. 16. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:
valamint a HDD csere csak annyi, hogy kiveszem a régit és beteszem az újat vgay azért ennél bonyolultabb?
2012. máj. 16. 19:43
 8/9 Fazekas Krisztián ***** válasza:
A hdd csere csak ennyiből áll!!! Egyszerű... A syndicate-el próbáld,nézz utána egy kicsit nagyon jó kis játék lett az EA-től..... Bár ízlések és pofonok. :)
2012. máj. 16. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. máj. 21. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!