Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangfal dugóját át lehet...

Hangfal dugóját át lehet alakítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Van két hangfalam amiket régebben hifivel használtam de vettem új hifit ezeket a régebbi hangfalakat meg felhasználnám másra.A kérdés az hogy a hangfal csatlakozóját( nem tudom mi a neve az ilyen fajtának ezért körül iróm, tehát egy piros meg egy fekete drót és azt kellet bedugni a hifibe)át lehet-e alakitani valahogy, úgy hogy jack dugós ( amilyen a számítógép illt. mp3 dugunk)legyen..?

2012. máj. 12. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A hangfalak sima csatlakozóira erősített jelet kell küldeni. Tehát Hi-fivel vagy erősítővel tudod használni.

A jack dugók jel továbbításra vannak kitalálva, így azokat még a hangfal előtt erősítened kell.

(Ez alól kivétel a fejhallgató, ahol olyan kis mértékű erősítés szükséges, hogy nem kell külön erősítőt alkalmaznod.)

2012. máj. 12. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Röviden: Nem.
2012. máj. 12. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
és hifivel hifire rákötöm a hangfalakat és gépet és hifit hogyan leeht össze kötni :)?
2012. máj. 12. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Meglepő módon kábellel.

Egyik felére olyat, amilyen az erősítőd fogad, másik felére sztereo kisjack-et.

2012. máj. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!