Egy laptopnak működés közben melyik a jobb?
Nekem 4 éve van meg a gépem, csak akkor húzom ki ha elviszem otthonról, az akku meg sohasem volt még kivéve.
Még mindig kb 6 órás üzemidőt bír mint új korában.
Ha ritkán hordozod, azért havonta egyszer merítsd le és töltsd fel.
Egyébként az akku azt szereti ha fel van töltve és nem jó ha sokat áll lemerített állapotban.
Előző:
az hogy lehet?
Egyik ismerősöm is ezt csinálja, folyton bent az aksi és csak hálózatról megy, kb 1,5-2 év alatt tönkrement az aksi, 10 percet bír most max.
Amúgy ha nem hordozod a laptopot, akkor inkább vedd ki az aksit és csak hálózatról menjen, ez a biztos.
És havonta 1x-2x lemeríted-feltöltöd.
A másodikkal szóról szóra egyetértek. Én mindig kiveszem, három évig bírta és az utolsó pillanatban (ameddig működött) bírt másfél órát...(hirtelen ment tönkre, egyszer csak 2 percet sem bírt..) alapból nem bírt két óránál többet, mert ez egy laptop, nem netbook vagy ilyenek ( [link] barátnőmnek bent volt állandóan, hamarabb tönkrement mint nekem. Neki Acer gépe volt... és igen, 10 percet bírt kb egy éven belül..
Most az új aksimmal szintén így csinálom.
Előző:
mi számít újabbnak?
Mert apámnak a tönkrement aksija max 3 éves lehet, tesóm még működő aksija is valahol 2-3 év közötti lehet.
Saját laptopom hálózatról megy, egy-két áramszünet volt már, és még semmi baja, szóval ez sem annyira vészes (bár tény, hogy nem tesz neki jót, de 1-2-t még túl él, és azért sehol sem annyira gyakori az áramszünet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!